2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره پیغامشو خوندم فقط گفت ما تفاوتمون ایناس، کجا گفت بهتریم؟! دوباره بخونش. آخرشم ک جواب اون خانم ...

خوندم ک گفتم 

زشت وزیبا ب سیرته

امیدوارم همه ب آرامش برسند

وقتی کشتار دخترا رو اونجا دیدم اشکم در اومد امیدوارم خوشی برگرده ب کشورشون مردم خیلی شادی دارن

از بعضی اهنگاشون خوشم میاد

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

عزيزم جدي نگير من از اون خانوم پرسيدم اون افغان هايي ك خيلي زيبا هستن كجايين ايشونم جواب داد جوابش ...

من جبهه نگرفتم منم نظرمو دادم

منم دیدم ک چ پوست لطیفی دارند بدون مو یه اپیلاسیون جلو هستن خیلی شادن

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

همین کارو می کنم شما هم تو توهم خودبرتربینی تون باقی بمونید 

من مگه افغانم كه خود برتر بين باشم؟؟؟؟😐😐😐اتفاقا دارم از زيبايي ديگران تعريف ميكنم😐😐شما مثل اينكه دووست داري اصرار كني ما نژاد پرستيم

حالا خوبه من زبونم مو در اورد تو اين تاپيك اينقدر گفتم نژاد پزستي خوب نيست

نميدونم دنبال چي هستي

من جبهه نگرفتم منم نظرمو دادم منم دیدم ک چ پوست لطیفی دارند بدون مو یه اپیلاسیون جلو هستن خیلی شادن

نظرت اين بود كه ما نگاه از بالا به پايين داريم ولي اشتباهه

گفتم ايشون كسي رو تحقير نكرد فقط جواب سوال منو داد

اصلا دليل رفتار شمارو نميفهمم

من مگه افغانم كه خود برتر بين باشم؟؟؟؟😐😐😐اتفاقا دارم از زيبايي ديگران تعريف ميكنم😐😐شما مثل اينك ...

خودتو ناراحت نکن خوشگلم😉میدونی بعضیاشونو ک میبینم اینقد قشنگ تیپ میزنن لامصب بهشون میادا

اما نزدیکی کسی نیست ک ببینم زندگیشون چجوریه خونشون 

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

شما الان داری خودت میگی نژادت بهتره شاید از دید اونا شماپایین ی تر باشی کلا از آدمایی ک فخر فروشی م ...

😵😵 من میگم زبونمون حالته چشمامون باهم فرق داره اونا  چشماشون مثله ژاپنیا هست ما چشمامون مثل هندیا هست چشمامون بزرگه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نظرت اين بود كه ما نگاه از بالا به پايين داريم ولي اشتباهه گفتم ايشون كسي رو تحقير نكرد فقط جواب سو ...

حرص نخور من نگفتم ک شما ناراحت بشی

اما خب شاید بتونم نظرم رو بدما؟؟؟؟

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

😵😵 من میگم زبونمون حالته چشمامون باهم فرق داره اونا  چشماشون مثله ژاپنیا هست ما چشمامون مثل ه ...

چشم هندی یا درشت چشم بادومی یا ژاپنی امیدوارم صلح و آرامش ب کشورتون برگرده و دخترا بتونند ب درس و دانشگاه برند

چندتا اهنگ قشنگ معرفی کن لدفن😁

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

چشم هندی یا درشت چشم بادومی یا ژاپنی امیدوارم صلح و آرامش ب کشورتون برگرده و دخترا بتونند ب درس و دا ...

آره خب  

کاش همه چی درست بشه💔 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔