noura2020 مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 823 عنوان فرشته حسینی | مشاهده متن کامل بحث + 11401 بازدید | 155 پست سلام به نظر من فرشته حسینی اصلا زیبا نیست تازه یکمم زشته چرا نوید محمدزاده با فرشته ازدواج کرده؟!!!! 1402/02/05 | 12:15 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بینیازم عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 145 عزيزم جمله اخرت رو دوباره بخون و به كاراي زشتت فكركن😂خب اين تاپيك رو هم ناديده بگير تاثيري تو زندگي ... همین کارو می کنم شما هم تو توهم خودبرتربینی تون باقی بمونید
مبهوتم۲ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2342 دوباره پیغامشو خوندم فقط گفت ما تفاوتمون ایناس، کجا گفت بهتریم؟! دوباره بخونش. آخرشم ک جواب اون خانم ... خوندم ک گفتم زشت وزیبا ب سیرتهامیدوارم همه ب آرامش برسندوقتی کشتار دخترا رو اونجا دیدم اشکم در اومد امیدوارم خوشی برگرده ب کشورشون مردم خیلی شادی دارناز بعضی اهنگاشون خوشم میاد خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣
خوشگل_تهرونه عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 801 واااای برای چی چون خيلي جدي داري اطلاعات غلط ميديشايد زبونمون شبيه هم باشه حتي دين و يه سري از فرهنگولي نژاد هرگز
مبهوتم۲ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2342 عزيزم جدي نگير من از اون خانوم پرسيدم اون افغان هايي ك خيلي زيبا هستن كجايين ايشونم جواب داد جوابش ... من جبهه نگرفتم منم نظرمو دادممنم دیدم ک چ پوست لطیفی دارند بدون مو یه اپیلاسیون جلو هستن خیلی شادن خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣
خوشگل_تهرونه عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 801 همین کارو می کنم شما هم تو توهم خودبرتربینی تون باقی بمونید من مگه افغانم كه خود برتر بين باشم؟؟؟؟😐😐😐اتفاقا دارم از زيبايي ديگران تعريف ميكنم😐😐شما مثل اينكه دووست داري اصرار كني ما نژاد پرستيمحالا خوبه من زبونم مو در اورد تو اين تاپيك اينقدر گفتم نژاد پزستي خوب نيستنميدونم دنبال چي هستي
خوشگل_تهرونه عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 801 من جبهه نگرفتم منم نظرمو دادم منم دیدم ک چ پوست لطیفی دارند بدون مو یه اپیلاسیون جلو هستن خیلی شادن نظرت اين بود كه ما نگاه از بالا به پايين داريم ولي اشتباههگفتم ايشون كسي رو تحقير نكرد فقط جواب سوال منو داداصلا دليل رفتار شمارو نميفهمم
مبهوتم۲ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2342 من مگه افغانم كه خود برتر بين باشم؟؟؟؟😐😐😐اتفاقا دارم از زيبايي ديگران تعريف ميكنم😐😐شما مثل اينك ... خودتو ناراحت نکن خوشگلم😉میدونی بعضیاشونو ک میبینم اینقد قشنگ تیپ میزنن لامصب بهشون میادااما نزدیکی کسی نیست ک ببینم زندگیشون چجوریه خونشون خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣
نازگلی1385 عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5817 شما الان داری خودت میگی نژادت بهتره شاید از دید اونا شماپایین ی تر باشی کلا از آدمایی ک فخر فروشی م ... 😵😵 من میگم زبونمون حالته چشمامون باهم فرق داره اونا چشماشون مثله ژاپنیا هست ما چشمامون مثل هندیا هست چشمامون بزرگه تاریخ تولد داداشم زدم این دنیا به من یه شوهر مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔
مبهوتم۲ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2342 نظرت اين بود كه ما نگاه از بالا به پايين داريم ولي اشتباهه گفتم ايشون كسي رو تحقير نكرد فقط جواب سو ... حرص نخور من نگفتم ک شما ناراحت بشیاما خب شاید بتونم نظرم رو بدما؟؟؟؟ خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣
noura2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 823 این سلبریتی هاخودشون شیفته دیده شدن هستن بعد بعضیا میگن او زندگیشون دخالت نکنید عجبا
تریولت عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 881 حالا ایرانی بودن چه حسنی نسبت به افغان بودن داره مگه هردو یه زبان ندارن . فرشته حسینی به نظرم خیلی خوشکله
مبهوتم۲ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2342 😵😵 من میگم زبونمون حالته چشمامون باهم فرق داره اونا چشماشون مثله ژاپنیا هست ما چشمامون مثل ه ... چشم هندی یا درشت چشم بادومی یا ژاپنی امیدوارم صلح و آرامش ب کشورتون برگرده و دخترا بتونند ب درس و دانشگاه برندچندتا اهنگ قشنگ معرفی کن لدفن😁 خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣
nika92 عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 4147 درسته فرشته حسینی خوشگل نیسولی خب...مگه نوید خوشگله؟ 😐😐😐 🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
نازگلی1385 عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 5817 چشم هندی یا درشت چشم بادومی یا ژاپنی امیدوارم صلح و آرامش ب کشورتون برگرده و دخترا بتونند ب درس و دا ... آره خب کاش همه چی درست بشه💔 تاریخ تولد داداشم زدم این دنیا به من یه شوهر مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔