2777
2789
😅😅😅 خخ آره فرشته فک کنم هزاره هستن من پشتون هستم  چشمای ما بزرگه زبونمون هم باهم فرق داره &n ...

شما الان داری خودت میگی نژادت بهتره شاید از دید اونا شماپایین ی تر باشی

کلا از آدمایی ک فخر فروشی میکنن بیزارم

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرض معذرت اینجا جای دیالوگ نوید توی برادران لیلاست که ما یه عده گاویم که یاد نگرفتیم تو زندگی هم ...

عزیزم اون مال وقتیه که توی خونه ت نشستی داری نون و ماستت رو میخوری، طرف داره از نگاه و توجه و لایک مردم نون میخوره!!! اصلن هدف همچین ازدواجایی و همچین حرکتایی گرفتن توجه و لایک بیشتره. یه بازیگر مردم نگاش نکنن از کجا نون بخوره دقیقن؟!!!! انگار اونکه رفته جشنواره از شوهرش جلوی هزارتا دوربین لب گرفته منم!!!!! 

عزیزم اون مال وقتیه که توی خونه ت نشستی داری نون و ماستت رو میخوری، طرف داره از نگاه و توجه و لایک م ...

خب بازم به شما ربط نداره دلش خواسته این کارو بکنه خوشتون نمیاد دنبالشون نکنید محبورتون که نکردن یاد بگیرید اگه یه چیزو نمی‌پسندید و تو زندگی شما هم نقش موثری نداره فقط نادیدشون بگیرید

شما الان داری خودت میگی نژادت بهتره شاید از دید اونا شماپایین ی تر باشی کلا از آدمایی ک فخر فروشی م ...

دوباره پیغامشو خوندم فقط گفت ما تفاوتمون ایناس، کجا گفت بهتریم؟! دوباره بخونش. آخرشم ک جواب اون خانم رو داد که گفته بود خوشگل دارید یا نه

نگفت بهتره كه  واقعا افغانستان دو تا نژاد داره شايدم سه تا هزاره و پشتون باهم فرق دارن

از بیانش کاملا پیداست

من دیدم چندتایی رو باهاشون حرف زدم میدونی وقتی نژادبرتری باشه هیچ کشوری آرامش نداره

خیلی بحث داره اما واقعا رئیس جمهور آلمان درست گفت

خواب تنها پناهم🥺🥺🫣🫣

خب بازم به شما ربط نداره دلش خواسته این کارو بکنه خوشتون نمیاد دنبالشون نکنید محبورتون که نکردن یاد ...

عزيزم جمله اخرت رو دوباره بخون و به كاراي زشتت فكركن😂خب اين تاپيك رو هم ناديده بگير تاثيري تو زندگيت نداره

از بیانش کاملا پیداست من دیدم چندتایی رو باهاشون حرف زدم میدونی وقتی نژادبرتری باشه هیچ کشوری آرامش ...

عزيزم جدي نگير

من از اون خانوم پرسيدم اون افغان هايي ك خيلي زيبا هستن كجايين ايشونم جواب داد

جوابشم درست بود چرا اينقدر جبهه ميگيريد خب يه نژاد خاصي دارن حالت چشم و صورتشون با بقيه فرق داره من خودم زياد ديدم

خب بازم به شما ربط نداره دلش خواسته این کارو بکنه خوشتون نمیاد دنبالشون نکنید محبورتون که نکردن یاد ...

هنگ آوت میدونی چیه؟ یعنی دور هم بشینی و حرفای الکی بزنی و وقت گذرونی کنی و خوش باشی، ما میخوایم غیبت سلبریتیها رو بکنیم بجای غیبت عمه و خاله و قوم شوهر، اشکالش کجاس دقیقن؟! فرشته جون هم که داره توی پول خارج از کشور غلت میزنه پس آسیبی بهش نمیرسه اگر نگرانشی