2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب میخام بدونم

دو سه تا کاربری داشتم 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
فرشته حسینی کلن بویی از شخصیت نبرده. لباس تنگ پوشیده بود برای یه جشنواره با حجاب!!!! بعد از شوهرش لب ...

واقعا لباسش هم افتضاح بود عین مار شده بود خیلی چیپ و بی کلاسن

واقعا فرشته خیلی زشته با اینکه هموطنمه   خیلی زشته موهاشو زده کچل کرده لاغر مردنیه وای لباس پوش ...

آره ربطی به ملیتش نداره داره از همه سوء استفاده میکنه. یه مدت هم با مشکلات افغانستان خودشو مطرح کرد. کلن توی هر کشوری فرص طلب هست که از مشکلات مردمش پول دربیاره. این دوتام دوتا عوضی از همین قماشن

والا فرشته انقدر رو داره الان اون نگاه تحقیرآمیز به ایرانیا داره

كي همچين حرفي زده

البته ازش بعيد هم نيست ولي واقعا اهميتي نداره چون ادم لول بالايي نيست پس ديدگاهش هم مهم نيست

دركل من دركت ميكنم حس خوبي بهش ندارم

به نظر منم زشته

زشت یا خوشگل به ما چ

اینا دوروز دیگه طلاق مگیرن

به نظر من ک نمایشه زندگیاشون

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
شما افغان هستي؟بعضي افغان ها خيلي خيلي خوشگلن ازونا نداريد شما؟😁

😅😅😅 خخ آره فرشته فک کنم هزاره هستن من پشتون هستم  چشمای ما بزرگه زبونمون هم باهم فرق داره  از اون خوشگلا داریم❤🤧❤ 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

آره ربطی به ملیتش نداره داره از همه سوء استفاده میکنه. یه مدت هم با مشکلات افغانستان خودشو مطرح کرد. ...

آره والا درسته 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔