2777
2789
فرشته حسینی زیباست و خیلی جذابه از نوید هم خیلی بهتره بنظرم ولی خب چه دلیلی داره میاین بخاطر این چیز ...

الان تو سایت های خبری عکس فرشته را دیدم به نظرم خیلی زشت اومد نژادشم که فرق داره برام سوال شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاربری قبلیت اسمت چی بود

مگه مهمه ؟

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
مگه تو زندگي قبليش باهم ازدواج كردن؟؟😂چندين سال بعد از شناخته شدن نويد ازدواج كردن تو اوج معروفيت و ...

عزیزم‌منظورم درک متقابله 

اینکه دو نفر از لحاظ اجتماعی افکارشون وموقعیت خانوادگیشون نزدیک بهم باشه کلی از مشکلات زندگی مشترک حله

الان تو سایت های خبری عکس فرشته را دیدم به نظرم خیلی زشت اومد نژادشم که فرق داره برام سوال شد

خيلي زشت هم نيست معموليه

نژادشم كه دست خودش نيست

بيين من از اول هم گفتم بهم نميخورن ولي نبايد نگاه تحقير آميز بهش داشته باشيم

عزیزم‌منظورم درک متقابله  اینکه دو نفر از لحاظ اجتماعی افکارشون وموقعیت خانوادگیشون نزدیک بهم ...

اگه اينطوري باشه نويد بايد بتونه با معمولي ترين دختراي ايران زندگي كنه 

بنظرت اين كارو ميكنه؟قطعا نه

خيلي زشت هم نيست معموليه نژادشم كه دست خودش نيست بيين من از اول هم گفتم بهم نميخورن ولي نبايد نگاه ...

والا فرشته انقدر رو داره الان اون نگاه تحقیرآمیز به ایرانیا داره

واقعا فرشته خیلی زشته با اینکه هموطنمه   خیلی زشته موهاشو زده کچل کرده لاغر مردنیه وای لباس پوشیدنش چقد زشته 😐😐😐 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

فرشته حسینی کلن بویی از شخصیت نبرده. لباس تنگ پوشیده بود برای یه جشنواره با حجاب!!!! بعد از شوهرش لب گرفت که بگه ما مثلن با همین تیپمون راحت لب میگیریم هیچکی هم گیر نمیده بهمون. یه مدت هم روی قضیه افغانستان اسکی رفت. یعنی یک عوضی بتمام معنا بدتر از نوید محمدزاده