2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو سایت های خبری عکس فرشته را دیدم به نظرم خیلی زشت اومد نژادشم که فرق داره برام سوال شد

بازم دلیل نمیشه سریع بیایم برای این چیزای بی ربط تاپیک بزنیم بنظر من که خیلی خوشگل و جذابه 

گاهی اوقات مجبوریم بپذیریم که برخی از آدمها           فقط میتوانند در قلبمان بمانند نه در زندگیمان ...‌😊

سلام دوست عزیز 

در مورد تاپیک پربازدیدت خواستم یه چیزی بگم ولی ترسیدم بخورنم 🤣عزیزم ما هم یعنی کالا فامیل خودم و شوهرم شام درست نمیکنیم اصلا هم عجیب نیستیم،شاممون اضافه غذای ظهر+ماستی تخم مرغی چیزیه،یا مثلا نون پنیر گوجه خیار،املت،کلا بیشتر حاضریه،حالا زمستونا یه سوپی،اش و عدسی و شامی این چیزا گااااهی اوقات درست میکنیم که اونم انگار برف شادی زدیم به خانواده😅خلاصه که عذاب وجدان نداشته باش همینا سالم تره برای بچتم بهتره هیچ وقتم چربی و فشار و قندخون اینا نمیگیرید انشالله

چیه این باکلاسا مثلا هر شب هر شب غذای سنگین و سرخ کردنی میخورن والا

این لحن حرف زدن اصلا درست نیست هر انسانی سیرتش مهم نه صورت ..مگه تا ابد ماندگاره همه انسانها پیر میشن و اولین چیزی که خدا بعد از چندسال دنیا از انسان میگیره همین صورت که چروک میشه و بعد از سه روز داخل قبر تجزیه میشه ....مهم اخلاق و سیرت انسانیه ...همه در حد خودشون خوبن ...

این لحن حرف زدن اصلا درست نیست هر انسانی سیرتش مهم نه صورت ..مگه تا ابد ماندگاره همه انسانها پیر میشن و اولین چیزی که خدا بعد از چندسال دنیا از انسان میگیره همین صورت که چروک میشه و بعد از سه روز داخل قبر تجزیه میشه ....مهم اخلاق و سیرت انسانیه ...همه در حد خودشون خوبن ...

بنظرم صورتش یه سادگی ومعصومیت قشنگی  داره وجذابه 

بعدم فکرم خودنوید یچیزی توش دیده ک خوشش اومده

ب ماچه  

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️