2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که بسلامت بقل بگیریش برا منم دعا کن برام سالم بمونه سالم بقل بگیرمش،خیلی استرس دارم🥺

انشالله ک یه نی نی سالم حوشگل داری عزیزم .به نظرت برای من واقعا مثبته؟تاهصری ک جواب بیاد دیوونه میشم من

خدایاشکرت...
چ خوب ک منتظر نموندی

اخه من اوایل بهمن سقط داشتم دیگه گفتم بزار بعد عید اقدام میکنم هرچی شد دیگه واقعا فک نمیکردم مثبت شه الان ک مثبت شده دعا کن بمونه برام،شما چ علائمی دارین

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
انشالله ک یه نی نی سالم حوشگل داری عزیزم .به نظرت برای من واقعا مثبته؟تاهصری ک جواب بیاد دیوونه میشم ...

اره گلم چجورم مثبته،خیالت راحت

منم دیروز همین حالی بودم استرس نداشته باش 

اخه من اوایل بهمن سقط داشتم دیگه گفتم بزار بعد عید اقدام میکنم هرچی شد دیگه واقعا فک نمیکردم مثبت شه ...

انشالله ک میمونه عزیزم قبلی چرا سقط شد؟من فقط عطسه ک میکنم تخمدانام درد میگیره همین البته سینه هامم مثل قبل پریودی درد میکنه

خدایاشکرت...
انشالله ک میمونه عزیزم قبلی چرا سقط شد؟من فقط عطسه ک میکنم تخمدانام درد میگیره همین البته سینه هامم ...

نمیدونم یهو سقط شد دل‌درد و کمردرد شدید گرفتم یهو خونریزی کردم،منم سینه هام درد میکنه و دلم گاهی میگیره و ول میکنه,شما حالت تهوع ندارین؟

نمیدونم یهو سقط شد دل‌درد و کمردرد شدید گرفتم یهو خونریزی کردم،منم سینه هام درد میکنه و دلم گاهی میگ ...

چند وقتش بود؟کار سنگین کرده بودی؟نه حالت تهوع ندارم فقط گشنه م میشه هی بعدش ک میخورم رو دلم میمونه

خدایاشکرت...
چند وقتش بود؟کار سنگین کرده بودی؟نه حالت تهوع ندارم فقط گشنه م میشه هی بعدش ک میخورم رو دلم میمونه

۵هفته بود،ن زیاد کار سنگینم نکردم،منم خیلی  ضعف میکنم،

خیلی استرس دارم اصلا خواب ندارم

انشالله جفت مون نی نی هامونو سالم بقل بگیریم