ava_khanom مدیر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 58 پست بچها من صبح ک بیدارشدم بیبی زدم بعدشم رفتم آزمایش دادم الان رسیدم خونه اصلا یه حالیم نتیجه ش ساعت ۶ میاد خدایاشکرت... 1402/02/05 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9921 منم یکشنبه بیبی گذاشتم مثبت شد دیروز بتا دادم ۳۳۶شد عددش،الان از دکتر میام بهم گفته باید شیاف پروژست ... برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخور❤️❌️https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطال ... ممنون گلم،مرسی کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 ۵هفته بود،ن زیاد کار سنگینم نکردم،منم خیلی ضعف میکنم، خیلی استرس دارم اصلا خواب ندارم انشالل ... عزیزم جواب آزمایشمو گرفتم مثبت بود فقط عدد بتا۴۵۵ بود واسه شما چند بود؟ خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 عزیزم جواب آزمایشمو گرفتم مثبت بود فقط عدد بتا۴۵۵ بود واسه شما چند بود؟ من۳۳۶بود کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 عزیزم جواب آزمایشمو گرفتم مثبت بود فقط عدد بتا۴۵۵ بود واسه شما چند بود؟ چند روز بعد موعد پریودت آزمایش دادی گلم؟ کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 چند روز بعد موعد پریودت آزمایش دادی گلم؟ من یه مدته پریودام بهم ریخته بود حدودی میگم ۷ روز خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 من یه مدته پریودام بهم ریخته بود حدودی میگم ۷ روز خب ببین برو دکتر حتما،شاید نیاز باشه شیاف بزاری کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 من یه مدته پریودام بهم ریخته بود حدودی میگم ۷ روز بعدشم ممکنه نی نی پسر باشه که مقدار بتا پایینه کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 گلم بچه اولته؟چ علائمی داری؟؟ کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 خب ببین برو دکتر حتما،شاید نیاز باشه شیاف بزاری دیروز رفتم پیش یه ماما تا دکتر خودم نوبت بده چیزی از شیاف نگفت فقط قراره فردا دوباره آز بدم ک ببینیم بتا خوب بالا میره یا نه خدایاشکرت...
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 گلم بچه اولته؟چ علائمی داری؟؟ آره علایم خاصی نیست چندروز پیش موقع عطسه زیر دلم درد میگرفت دیشبم احساس انقباض رحم رو داشتم شما چی؟ خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 آره علایم خاصی نیست چندروز پیش موقع عطسه زیر دلم درد میگرفت دیشبم احساس انقباض رحم رو داشتم ش ... من زیر دلم میگیره و ول میکنه،اسهالم هستم گاهی هم یه تهوع خفیف کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 دیروز رفتم پیش یه ماما تا دکتر خودم نوبت بده چیزی از شیاف نگفت فقط قراره فردا دوباره آز بدم ک ببینیم ... انشالله که خوب میره بالا ولی خودتو زیاد درگیر بتا نکن کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 انشالله که خوب میره بالا ولی خودتو زیاد درگیر بتا نکن آره دیگه نگران نیستم هر چی خدا بخاد خدایاشکرت...