ava_khanom مدیر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 58 پست بچها من صبح ک بیدارشدم بیبی زدم بعدشم رفتم آزمایش دادم الان رسیدم خونه اصلا یه حالیم نتیجه ش ساعت ۶ میاد خدایاشکرت... 1402/02/05 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 شما تو اقدام بودی درسته؟مناظر بودی واس همون زود زدی اره من اولین اقدامم بود کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 انشالله که بسلامت بقل بگیریشبرا منم دعا کن برام سالم بمونه سالم بقل بگیرمش،خیلی استرس دارم🥺 کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 اره من اولین اقدامم بود چ خوب ک منتظر نموندی خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 پیامت خالیه چی فرستادی عکس بیبی چکه صفحه رو بگیر بعد چند تا گزینه میاد،گزینه دوم رو بزنی عکس وا میشه کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 انشالله که بسلامت بقل بگیریش برا منم دعا کن برام سالم بمونه سالم بقل بگیرمش،خیلی استرس دارم🥺 انشالله ک یه نی نی سالم حوشگل داری عزیزم .به نظرت برای من واقعا مثبته؟تاهصری ک جواب بیاد دیوونه میشم من خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 چ خوب ک منتظر نموندی اخه من اوایل بهمن سقط داشتم دیگه گفتم بزار بعد عید اقدام میکنم هرچی شد دیگه واقعا فک نمیکردم مثبت شه الان ک مثبت شده دعا کن بمونه برام،شما چ علائمی دارین کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 انشالله ک یه نی نی سالم حوشگل داری عزیزم .به نظرت برای من واقعا مثبته؟تاهصری ک جواب بیاد دیوونه میشم ... اره گلم چجورم مثبته،خیالت راحتمنم دیروز همین حالی بودم استرس نداشته باش کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 عکس بیبی چکه صفحه رو بگیر بعد چند تا گزینه میاد،گزینه دوم رو بزنی عکس وا میشه همه گزینه هارو زدم باز نشد خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 همه گزینه هارو زدم باز نشد اره خرابه سایت کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 اخه من اوایل بهمن سقط داشتم دیگه گفتم بزار بعد عید اقدام میکنم هرچی شد دیگه واقعا فک نمیکردم مثبت شه ... انشالله ک میمونه عزیزم قبلی چرا سقط شد؟من فقط عطسه ک میکنم تخمدانام درد میگیره همین البته سینه هامم مثل قبل پریودی درد میکنه خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 انشالله ک میمونه عزیزم قبلی چرا سقط شد؟من فقط عطسه ک میکنم تخمدانام درد میگیره همین البته سینه هامم ... نمیدونم یهو سقط شد دلدرد و کمردرد شدید گرفتم یهو خونریزی کردم،منم سینه هام درد میکنه و دلم گاهی میگیره و ول میکنه,شما حالت تهوع ندارین؟ کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 نمیدونم یهو سقط شد دلدرد و کمردرد شدید گرفتم یهو خونریزی کردم،منم سینه هام درد میکنه و دلم گاهی میگ ... چند وقتش بود؟کار سنگین کرده بودی؟نه حالت تهوع ندارم فقط گشنه م میشه هی بعدش ک میخورم رو دلم میمونه خدایاشکرت...
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 چند وقتش بود؟کار سنگین کرده بودی؟نه حالت تهوع ندارم فقط گشنه م میشه هی بعدش ک میخورم رو دلم میمونه ۵هفته بود،ن زیاد کار سنگینم نکردم،منم خیلی ضعف میکنم،خیلی استرس دارم اصلا خواب ندارمانشالله جفت مون نی نی هامونو سالم بقل بگیریم کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3553 ۵هفته بود،ن زیاد کار سنگینم نکردم،منم خیلی ضعف میکنم، خیلی استرس دارم اصلا خواب ندارم انشالل ... انشالله عزیزم خدایاشکرت...