2777
2789

من از اول ک ازدواج کردم قبول کردم ک با مادر شوهرم زندگی کنم اما الان پشیمونم اویل خیلی عروس خوبی بودم براشون خیلی هم دوسم داشتن تا اینکه کم کم بی احترامی ها شروع شد شوهرمم جلوشون بی احترامی بهم میکرد پشتمم نبود تا خانوادش. هم هر ژور دلشون خواست باهم رفتار کردن اینقدر بد رفتاری دیدم ک احساس بی ارزشی بهم دست میداد اما الان عوض شدم سر خشک مغزور اصلا هم باهاشون حرف نمیزنم الان عروس بد شدم دوتا جارهام خوب هیچی واسم مهم نیست اوایل مهر طلب بودم ناراحت میشدم الان اگه فحش بهم بدن انگار ی باد از کنارم گذشته از بس برام بی اهمیت هستن حتی شوهرم نمیدونم چرا دوسش دارم با اینکه اخلاق نداره هوامو نداره ولی دارم تحملش میکنم شاید ی روز ازش جدا شدم اگه شما جای من بودید وقتی شوهرتون احترامتونو نداره با خانوادش چطور بودید

تو یه واحد هستید یا دوتا واحد جدا توی یه ساختمون؟

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل ی واحد ولی الان واحد ها جدا روابط هم سرد 

یه واحد بودن خیلی سخته من ۶ ماه پیش مادرشوهرم بودم و میدونم چی میگی

ولی قبل و بعدش که دوتا واحد جدا هستیم نسبتا حریم نگه داشتم و اجازه ندادم خیلی خودمونی بشن

شماهم وقتی الان واحدت جداست خیلی خوبه سعی کن دیگه همسرتو ببخشی و زندگی رو برای هردوتون سخت نکن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
یه واحد بودن خیلی سخته من ۶ ماه پیش مادرشوهرم بودم و میدونم چی میگی ولی قبل و بعدش که دوتا واحد جدا ...

چطور ببخشم وقتی هنوزم وقتی ی چیزی بهم میگن طرفداریشونو میکنه اگه حق با من باشه 

چطور ببخشم وقتی هنوزم وقتی ی چیزی بهم میگن طرفداریشونو میکنه اگه حق با من باشه 

مردا در کل هیچ وقت طرف خانوادشون رو به زناشون نمیدن

من گاهی به همسرم گلایه میکنم میگه حتما تو بد متوجه شدی اونا منظوری نداشتن و کلا طرفشون رو می گیره ولی بعدا متوجه میشم تو نبود من باهاشون برخورد کرده و من دیگه اون رفتار یا حرف رو نمی بینم ازشون

شما هم به همسرت مهلت بده مطمئن باش درست میشه