2777
2789
عنوان

الله

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 96 پست
اصلا کلا دیگه نمیرم سمت کسی  فقط خواستم دلیل رفتن های بی مورد و بدونم  شما بگید اخلاق بد ...

معلوم نی چی بت گفتن ک همش فک میکنی پر نقصی 

شاید عیبو ایراد داشته باشی ولی با هرکی دوست نشو

.adversity makes you stronger

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلوم نی چی بت گفتن ک همش فک میکنی پر نقصی  شاید عیبو ایراد داشته باشی ولی با هرکی دوست نشو

بابا والا منم با هرکی دوست نمی‌شدم  وقتی تنها بودم بین ۵۰۰ نفر چشمم یکیو می‌گرفت 

یه خرده زیاد دوست داشتم یکش علتش این بود پارک های بزرگ یا بازار های بزرگ زیاد میرفتم افراد زیادی و میدیدم وگرنه باهرکی رفیق نمیشدم

مگع میشه تو بی نقص باشی کسی نیاد شاید طرز حرف زدن یاد نداری خلاصه یک ایرادی داری 

اره حرف زدنم خوب نیست یهو خیلی زنگ میزنم یهو یروز اصلا حوصله حتی جواب زنگم یا دیدنو اصلا ندارم یه آدم دوقطبی م

اره حرف زدنم خوب نیست یهو خیلی زنگ میزنم یهو یروز اصلا حوصله حتی جواب زنگم یا دیدنو اصلا ندارم یه آد ...

همین باعث میشه من باشوهرم دوست بودم یک روز بهم زنگ یا پیام نمی‌داد باهاش دعوا میکردم فکرمیکردم ده تا کنارم  داره میره پی خوشگذرونی

همین باعث میشه من باشوهرم دوست بودم یک روز بهم زنگ یا پیام نمی‌داد باهاش دعوا میکردم فکرمیکردم ده تا ...

ابجی درسته تو خیابون با یکی دوس شی یه ساعت نباشی فکر بد میکنه 

خدایی ۵٠٠ تا یه رکورده😂

تو گینس آشنا داری ثبتش کن😂

خب حالا چرا اصرار داری با دخترا دوست بشی تا از تنهایی بیای بیرون

بهتر نبود از ۱۶ سالگی تمرکزت رو میذاشتی رو کار و درس و هنرآموزی

تا الان اینقدر موفق باشی که به جای اینکه شما التماس دخترا رو بکنی اونا برات دست و پا میشکستن!؟ 

دررابطه ای که گناه باشه هیچ خیری نیست

همینطور ادامه بده دیگه زن میخوای چه کار

فقط دعام کنین این هفته میخوام خودکشی کنم کاش میشد به جوونا گف که خوب نیست رفاقت باید آدم تو عمرش بایه نفر باشه وگرنه خدا میزاره تو کاسش

فقط دعام کنین این هفته میخوام خودکشی کنم کاش میشد به جوونا گف که خوب نیست رفاقت باید آدم تو عمرش بای ...

اون موقع کسی بهت نگفت

گناه نکن

الان من بهت میگم دنیاتو تا اینجا سوزوندی

از اینجا به بعد با خودکشی آخرتتم نسوزون

خود دانی

هنوز جوانی و فرصت داری

خدایی ۵٠٠ تا یه رکورده😂 تو گینس آشنا داری ثبتش کن😂 خب حالا چرا اصرار داری با دخترا دوست بشی تا ا ...

ابجی حرفت طلا هست کاش بجای زبونم راداشته  خدای بالاسرم پدرو مادرم طلاش میکردم