2777
2789
عنوان

الله

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع کسی بهت نگفت  گناه نکن الان من بهت میگم دنیاتو تا اینجا سوزوندی از اینجا به بعد با ...

رفیقام بد انتخاب کردم یه بچه خوشگل عوضی شهر رفیقم بود اون منو خراب کرد اون راهشو یادم داد 

مرسی مادر  مواد یه کاری باهام کرده الا ۷ روزه نخوابیدم

خواهش میکنم ولی فککردی به آیندت ؟که میخای تا کجا ادامه بدی ؟به کجا برسی؟

از پیامات مشخصه برخلاف اینکه خودت خصوصیات اخلاقیتو بد میدونی وفکرمیکنی هیچی نداره برعکس  فهمو شعورو ادب داری واسه نجاتت ازش استفاده کن 🥺

خواهش میکنم ولی فککردی به آیندت ؟که میخای تا کجا ادامه بدی ؟به کجا برسی؟ از پیامات مشخصه برخلاف این ...

شعور مهم نیست که تو خوانواده بزرگ شدم همش پدرم به مادرم شک داشت 

آخر مادرم خودکشی کرد

برای درست شدن هنوز دیر نشده

ابجی به مجردا بگین این جور آدما ساده نیستن اینا گرگن میخوان ادای آدم خوب هارو در بیارن اون پسری که الکی سر دختر دعوا میکنه یا زبون بازه یا بخاطرش سریع میره اون چیزیو که میخواد درد سوزن میکشه تاتو میزنه بگید اون پسرا عقده ای آن پسر خوب هیچ وقت روش نمیشه بره با کمال پرویی شماره بده 

چرا اتفاقا اگه یذره فک‌کنی میفهمی چرامهمه  و چطوری ازش استفاده کنی

مرسی ولی عذاب وجدان دیو نم میکنه از اونور درد مواد از اونور خاطره هایی که هیچ کدوم به سرانجام نرسید

برای درست شدن هنوز دیر نشده

خیلی سبک شدم نمیدونستم جایی هست آدم دردشو بگه بدون اینکه کسی بشناستش که روش نشه دردشو بگه الا حداقل سبک شدم ولی از درون داره منو به تباهی پایانی میرسونه 

موادی شدی بعدمیگی چه نقصی دارم که ولم میکنن😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 احیاناتوعالمه هپروت یچیزی گفتی فه ...

منم به دنیا آمدم موادی نبودم 

یه زن منو تریاکی کرد بعد رفت با یکی دیگه رفیق شدم اون مشروب خورم کرد رفت یکی دیگه شیشه بازم کرد رفت 

کسی مجبورم نکردا که شیشه بکشم فقط خودم الکی فک کردم که کم نیارم پیش یه زن که کشیدم همینجوری زندگی بدتر شد شد تا الا

منم به دنیا آمدم موادی نبودم  یه زن منو تریاکی کرد بعد رفت با یکی دیگه رفیق شدم اون مشروب خورم ...

خب واسه چی میری بامعتادارفیق میشی،توکه دیدی معتاده همون اول ولش میکردی

اینم 👻👻👻👻👻+یه  دیگه چی ؟

دیه خوب  پسره خیلی داشت رو مخم میرفت همش دنبال دوستم بود اونم گف اگه غیرت داری جوابشو بده منم تو کار انجام شده قرار گرفتم و دعوام شد

خب واسه چی میری بامعتادارفیق میشی،توکه دیدی معتاده همون اول ولش میکردی

فک میکنی همون اولش که نمیگن  وقتی میگن بدونن تو موندنی هستی بعد یجوری هم بازی موادشون میشی که نمیفهی چه جوری معتاد شدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز