من خیلی راحت میتونم دوست دختر پیدا کنم شاید از ۱۶ سالگی تا الا که ۲۶ سالمه بالای ۵۰۰نفر دختر اونم خدا سرشاهده فقط واسه ازدواج هیچ بدی ام بهشون نکردم ولی نمیتونم نگه دارم که باهاش ازدواج کنم کم تراز ۳۰ روز ترکم میکنه
سعیم میکنم بدی به کسی نکنم ولی انگار قسمتم تنهایی هس دارم افسرده میشم خسته شدم خودمم بدم میاد هی برم سمت دختر دیگه ای ولی چون میرن مجبور میشم تنها نمونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ابجی به مجردا بگین این جور آدما ساده نیستن اینا گرگن میخوان ادای آدم خوب هارو در بیارن اون پسری که الکی سر دختر دعوا میکنه یا زبون بازه یا بخاطرش سریع میره اون چیزیو که میخواد درد سوزن میکشه تاتو میزنه بگید اون پسرا عقده ای آن پسر خوب هیچ وقت روش نمیشه بره با کمال پرویی شماره بده
خیلی سبک شدم نمیدونستم جایی هست آدم دردشو بگه بدون اینکه کسی بشناستش که روش نشه دردشو بگه الا حداقل سبک شدم ولی از درون داره منو به تباهی پایانی میرسونه