سلام من جنینم خیلی وزنش کمه هفته ی ۳۵ هستم تازه شده ۱۹۰۰ هیچ مشکلی هم نداره اب دورش خوبه خونرسانیش هم خوبه اشتها و تغذیه ی منم خوبه نمیدونم چرا وزن نمیگیره کسی هست که مشکل مشابه داشته باشه؟
خامه و حلوا شکری شنیدم برا وزن گرفتن خوبه....البته هر چیزی زیاده رویش بده
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
منم چندروز پیش سونو داپلر دادم گفت وزنش کمه فردا برم دکتر ببینم چکار باید بکنم😢🤕
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
جاریم میگفت زرده تخم مرغ رسمی بنداز تو آبگوشت داغ و سر بکش خیلی خوبه برا وزن گیری بچه هاشم همگی تپل بودن
من حالم بد میشه تو اگه میتونی استفاده کن
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
به من گفت شیرخشک لیدی میل و کباب و آجیل بخور باز هم تاثیر نداشت
منم لیدی میل میخورم بستنی وآجیل و گوشت و..
از کجا میدونی تاثیر نداشت؟
چندم باید بری برا زایمان؟
من سزارین هستم و18 تا 20اردیبهشت زایمانمه