2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین IUGR

| مشاهده متن کامل بحث + 14062 بازدید | 110 پست
ببین استرس خودش تاثیر بدی داره ها ، استرس نداشته باش 

اینجوری نبودم امشب که سونو دادم توی ۱۴ روز گذشته فقط ۱۰۰ گرم اضافه کرده با اینکه من استراحت مطلق شدم سرکار نمیرم تو خونه هم کار نمیکنم اما بازم اصلا وزن نگرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه تا هفته‌ ۴۰ به ۳و نیم میرسی انشالله

نه گلم دکتر سونوگرافی گفت خیلی خودتو بکشی 2700 میشه من سزاین هستم نهایت 37 یا 38 هفته عمل دارم

ببین پنجشنبه رفتم سونو 34 هفته بودم 18 هم زایمانمه خودت حساب کن کلا از اون روز 18 روز وقت داشتم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عجیبه ، دکترت چی میگه ؟نظرش چیه

اخه اصلا علت رو نمیدونن همه ازمایش ها و همه چی نرماله بچه هم سالم و نرماله دکتر میگه فقط بخور من واقعا اشتهام خیلی خوبه‌دیگه بیشتر از این نمیتونم بخورم

این دو هفته رو هم حسابی به خودت برس   استرسم دور کن از خودت .  انشالله صحیح و سالم به دنی ...

برام دعا کن فقط سالم باشه نگرانم مشکلی داشته باشه که وزن نمیگیره

تو که نرماله وزن جنینت

دکتر سونوگرافی که اینجوری گفت

بعدم پرسید وزن بچه های قبلیت چند بوده گفتم زیر 3 کیلو (2800) بعد گفت اگه بچه اولت بود و وزنش انفد بود باعث نگرانی بود ولی چون اون دوتام ریز بودن پس مشکلی نیست این یکی هم نهایت 2800 بشه ولی به 3 کیلو نمیرسه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه گلم دکتر سونوگرافی گفت خیلی خودتو بکشی 2700 میشه من سزاین هستم نهایت 37 یا 38 هفته عمل دارم ببین ...

۲۷۰۰ هم جز رنج نرماله عزیزم انشالله سالم و سلامت باشه و به سلامتی دنیا بیاد

نه گلم دکتر سونوگرافی گفت خیلی خودتو بکشی 2700 میشه من سزاین هستم نهایت 37 یا 38 هفته عمل دارم ببین ...

ماه اخر هفته ای ۲۰۰ گرم اضافه میکنه 

به نظرم شما نرمالی 

دکتر سونو چرت گفته 

دقیصا به منم گفتن اگر وزن نگیره با توجه به اینکه بریچ هم هست نچرخیده باید ۲۱ اردیبهشت برم برای سزاری ...

شما بچه اولته؟ قطعا سزارین هستی؟ اگه سزارین باشه آره یه هفته زودتره از تاریخ ان تی

نگران نباش بعد زایمانت ان شاء الله تپلی میشه

خواهرشوهرم بچه دوقلو داشت وزنش کمتر از 2 کیلو بود الان ماشالله انقد تپلیه

۲۷۰۰ هم جز رنج نرماله عزیزم انشالله سالم و سلامت باشه و به سلامتی دنیا بیاد

ممنون عزیزم همچنین شما

ان شاء الله سالم وپربرکت باشه بچتون