ان شالله هرچه زودتر بهبود پیدا کنن، عزیزم علایم پدرتون چی بود؟
سرطان ریه داره علائم سرطان ریه سرفه های شدید بود ،دو سال بیشتره شیمی درمانی میشه ،یه مدت سرگیجه داشت دکتر انکلوژی میگفت ضعیف شدی ،بعد مدتها به دکتر گفتیم ام ار ای بنویسه واسه مغزش تو سرش توده کوچیکی بود ،قابل جراحی نبود بهش دارو دادن ،بعد یهو دهانش کج شد ،بینیش کج شد ،راه رفتنش شدیدا مشکل پیدا کرد الان با عصا راه میره،و از یکی از چشماش و بینیش آبریزش داره.بعد اس ار اس مغزی داد الان دو تومور کوچیک در مغزش داره
الهی عزیزم ان شااله خدا کمک کنه درمان بشن...من همسرم هی گلو صاف میکنه و خلط پشت حلق داره و سرفه های ...
بله داره ،ولی نگران نباش من خودمم سرفه خلطدار دارم ولی سرطان ندارم ،اینا بیشتر به خاطر کروما یا این مریصی های جدیده ،حالا اگه نگرانین یه تست بدین خیالتون راحت شه ،پدر من سیگاری بود بعد کرونا گرفت سنش بالاست بدنش ضعیف بود ،سرفه هاش خیلی زیاد و آزار دهنده بود
چندین ماهه همسرم خلط پشت حلق داره 😑 دکتر بهش گفته از اسیدمعده هست ولی خوب قرص رفلاکس هم میخوره بی ت ...
بله افرادی که رفلاکس دارن خلطپشت حلق پیدا میکنن سرفه میکنن جای نگرانی نیست فقط از خوراکی های اسید زا پرهیز کنن .دعا میکنم به امید خدا هر زودتر خوب بشن 🙏
بله افرادی که رفلاکس دارن خلطپشت حلق پیدا میکنن سرفه میکنن جای نگرانی نیست فقط از خوراکی های اسید زا ...
ممنونم عزیزم سلامت باشی ...راستی من چون زیاد مطالعه کردم یه جا خوندم تومور سینوسی هم باعث خلط پشت حلق و آبریزش یک طرفه چشم و بینی میشه، حتی داخل مخاط بینی رگه های خون هست...بررسی کنید ببینید خدایی نکرده به سینوس ها سرایت نکرده که