2777
2789
عنوان

سرطان

317 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

پدرم سرطان ریه متاستازبه مغز داره ایمنوتراپی میشه دکتر گفته باید بره پیش دکتر عامری ،srs انجام بده .

کسی  تا حالا انجام‌داده یا یکی از اشناهاتون؟

آیا گامانایف در ایران هست چه جوری نوبت بگیریم هزینه اش چقدره؟چه جوری اقدام کنیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله هرچه زودتر بهبود پیدا کنن، عزیزم علایم پدرتون چی بود؟

سرطان ریه داره علائم سرطان ریه سرفه های شدید بود ،دو سال بیشتره شیمی درمانی میشه ،یه مدت سرگیجه داشت دکتر انکلوژی میگفت ضعیف شدی ،بعد مدتها به دکتر گفتیم ام ار ای بنویسه واسه مغزش تو سرش توده کوچیکی بود ،قابل جراحی نبود بهش دارو دادن ،بعد یهو دهانش کج شد ،بینیش کج شد ،راه رفتنش شدیدا مشکل پیدا کرد الان با عصا راه میره،و از یکی از چشماش و بینیش آبریزش داره.بعد اس ار اس مغزی داد الان دو تومور کوچیک در مغزش داره

سرطان ریه داره علائم سرطان ریه سرفه های شدید بود ،دو سال بیشتره شیمی درمانی میشه ،یه مدت سرگیجه داشت ...

الهی عزیزم ان شااله خدا کمک کنه درمان بشن...من همسرم هی گلو صاف میکنه و خلط پشت حلق داره و سرفه های تک داره مثلا روزی ۲ تا۳ تاحالا خیلی نگران شدم...پدرتون خلط پشت حلقم دارن؟

سرطان ریه داره علائم سرطان ریه سرفه های شدید بود ،دو سال بیشتره شیمی درمانی میشه ،یه مدت سرگیجه داشت ...

برای پدرتون سوره حمد میخونم گلم ان شالله خدا کمک کنه مبارزه کنن بااین بیماری

الهی عزیزم ان شااله خدا کمک کنه درمان بشن...من همسرم هی گلو صاف میکنه و خلط پشت حلق داره و سرفه های ...

بله داره ،ولی نگران نباش من خودمم سرفه خلطدار دارم ولی سرطان ندارم ،اینا بیشتر به خاطر کروما یا این مریصی های جدیده ،حالا اگه نگرانین یه تست بدین خیالتون راحت شه ،پدر من سیگاری بود بعد کرونا گرفت سنش بالاست بدنش ضعیف بود ،سرفه هاش خیلی زیاد و آزار دهنده بود

بله داره ،ولی نگران نباش من خودمم سرفه خلطدار دارم ولی سرطان ندارم ،اینا بیشتر به خاطر کروما یا این ...

چندین ماهه همسرم خلط پشت حلق داره 😑 دکتر بهش گفته از اسیدمعده هست ولی خوب قرص رفلاکس هم میخوره بی تاثیره، ممنونم از راهنماییت گلم 

چندین ماهه همسرم خلط پشت حلق داره 😑 دکتر بهش گفته از اسیدمعده هست ولی خوب قرص رفلاکس هم میخوره بی ت ...

بله افرادی که رفلاکس دارن خلطپشت حلق پیدا میکنن سرفه میکنن جای نگرانی نیست فقط از خوراکی های اسید زا پرهیز کنن .دعا میکنم به امید خدا هر زودتر خوب بشن 🙏

خواهش میکنم

بله افرادی که رفلاکس دارن خلطپشت حلق پیدا میکنن سرفه میکنن جای نگرانی نیست فقط از خوراکی های اسید زا ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی ...راستی من چون زیاد مطالعه کردم یه جا خوندم تومور سینوسی هم باعث خلط پشت حلق و آبریزش یک طرفه چشم و بینی میشه، حتی داخل مخاط بینی رگه های خون هست...بررسی کنید ببینید خدایی نکرده به سینوس ها سرایت نکرده که