2777
2789
عنوان

عشق

275 بازدید | 13 پست

به نظرتون اگر یک مرد علاقه‌ای داشته باشه به شما چه علائم هایی از خودش نشون میده؟ ممکنه گاهی اوقات بی محلی هم کنه؟ یا اگر زن دوسش داشته باشه چ علائم هایی از خودش بروز میده؟

همه جواب بدین نظراتتون مهمه 

اقایی که بهش حس دارم گاهی اوقات خیلی باهام برخورد خوبی میکنه ولی گاهیی اوقات کم محلی میکنه واقعا از حالت دمدمکی مزاجش خوشم نمیاد اکثر اوقات یه حرفایی میزنه ک فکر میکنم اونم بهم حس داره ولی گاهی اوقات با بی محلی و بعضی حرکاتش دیدم نسبت بهش عوض میشه

(نمیدونه ک حس دارم بهش)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق منم اوایل ک ابراز احساسات نکرده بود همینجوری بود 

و ی جا من جلو خانوادم مث بارون اشک ریختم بهم گفت  همونجا فهیدم حسم بهت  و این عشق دو جانبس ....

ی جا دیگه گفت مجبور بودم تا مطمعن بشم نباشم دلتنگمی یا نه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

د لامصب ادم میمیره و زنده میشه تا تو مطمئن شی😂

اره  میمُردیم و زنده میشدیم  با هم . 

گاهی 3ساعت تو خونمون مینشست ی نگاه ب چشام نمیکرد . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره  میمُردیم و زنده میشدیم  با هم .   گاهی 3ساعت تو خونمون مینشست ی ن ...

خب تو میدونستی بهت علاقه داره؟

اخه یکاری میکنن همین ک بهت نگا نمیندازن محل نمیدن ادم شک میکنه ک واقعا به این حس داری

خب تو میدونستی بهت علاقه داره؟ اخه یکاری میکنن همین ک بهت نگا نمیندازن محل نمیدن ادم شک میکنه ک واق ...

نه من نمیدونستم 

ولی با خودم میگفتم مگه میشه من اینقدر دوسش داشته باشم اون حسی ب من نداشته باشه ؟

میگفتم مگه میشه من تمام فکرم پیش اون بمونه و اون توی طوول روز ب من فکر نکنه 

التماس خدا میکردم منو ب  خوابش ببره  تا اونجا بهش بگم دوسش دارم و فکرشو مشغلول کنم .... 

ی بار اومد خونمون من بیرون بودن با ماشین اومدم ، جلو همه بهم گفت نگرانت شدم ....  همونجا خشکم زد ..  

ی بار رفت تو حیاطمون دید کارگرای خونه بغلی بالا خونه هستن ؛گفت نری تو حیاط دارن کار میکنن (من تو خونمون کسی این حرفو نزده بود از غیرت ؛هیچ کس ؛من حتی متوجه منظورشم نشدم ؛فکر کردم منظورش اینه چیزی از دستشون میافته مییخوره جایم ) 

ب خانووادم میگفت فلان وسیله یا لباس میخواد بیایید ببرمتون پیش دوستم خرید کنید. میپوشیدم میگفت خیلی بهت میاد . و گاهی میپوشیدم نگامم نمیکرد(بعد ها گفت اونقدر خوشگل شده بودی و من دلتنگ نمیتونستم ببینمت ) 

د لامصب ادم میمیره و زنده میشه تا تو مطمئن شی😂

بهش بگین من به شما حس دارم ببینید چی میگن من خودم وقتی عاشق بشم پنهون میکنم چون میترسم طرفم نداشته باشه بعد بهم بریزم.

آخرش بهم رسیدین؟ حس میکنم تهش جدایی بوده

نه آخرررش سوووووووووووختیم و سوزوندیم 

و داریم میسوزیم

اینجا ی گوشش نوشتم  میتونی بخونی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده

خب حالا طلاق گرفت از دختره؟

نه خدا راشکر .   سر زندگیشونن