2777
2789

مثلن یادمه یه تیشرت خاله بابام بهم داد تنم نکردم حتی مارکشم بهش بود بعد یه روز رفتم سراغش که مثلن هدیه بدم به یکی از دوستام هر چی گشتم پیداش نکردم انگار آب شده بود رفته بود زیر زمین ،یه چیز دیگه یه پاور بانک بود که اونم عشق سابقم بهم هدیه داده بود هیچی استفاده نکردم ازش همش تو کشوم بود معلوم نیست چی شد اصلن هر چقدرم به خواهرام گفتم گردن نگرفتن مهمونم زیاد نمیاد برامون که بگم اونا زدن 😑اصلا برام عجیبه واقعا سر نوشت این وسیله ها چی شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خداوند بخشنده مهربان سلام گرم منو به جن خونتون برسون😁😁😁

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام گرم منو به جن خونتون برسون😁😁😁

اخع چیزی دیگه ای گم نشده بعد این چیزایی که ازم گم شده تو دوتا خونه متفاوت بوده فقط از وسایل من بوده کسه دیگه چیزی گم نکرده

خواهران  مادرت

مادرس که عمرا حتی برا اونم تعجبه چجور گم شده ولی راجب پاور بانک از خواهرام بعید نیست داده باشن به کسی گردن نگیرن  مهمانم نمیاد خونمون فقط یه مدت دختر خاله ها مامانم میومدن شاید کار اونا باشه 😑

اخع چیزی دیگه ای گم نشده بعد این چیزایی که ازم گم شده تو دوتا خونه متفاوت بوده فقط از وسایل من بوده ...

شوخی کردم عزیزم احتمالا مادرت برداشته به کسی داده

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
مادرس که عمرا حتی برا اونم تعجبه چجور گم شده ولی راجب پاور بانک از خواهرام بعید نیست داده باشن به کس ...

بالاخره یکی برداشته ک نمیگ 

وقتی کسی خونتونه یا مهمونیه  اتاقتو قفل کن یا میری بیرون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه