حوصلم سر رفته بیاید یکم از سوتیامون یا سوتیای دوربریامون بگیم 🥲😁😂
من اول بگم امروز رفتم ختم مادربزرگ رفیقام(دوقلو)بعد رفیقم داشت از مادر بزرگش تعریف میکرد ک یهو گفت استرس داستیم من اروم سرمو نداختم پایین میخندیدم یهو چشم ب چش ابجیش خورد هردو زدیم زیر خنده همه نگامون میکردن ابرومون رفت از خجالت زدیم بیرون😂😂😂💔
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
حالا غیر از هم اتاقیامم کسی نمیدونس ک من مریضم اینجورم دیگه اگه اون موقع هم میگفتم بخدا من مشکل دارم کسی باور نمیکرد بیخیال گفتنش شدم😂😂
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
یبار تو جمع خونوادگی نشسته بودیم داشتیم میخندیدم شوهر خالم گوز داد از بس خندید بعد یکی از داداشم گف عزیزان هرکی گوز داد یا چیزی گردن این نوزاد بندازین(یکی از داداشام ک ۸ ماهش بود فک کنم)😂😂
شوهر عمه م خونمون بود نوه ش رو هم با خودش اورده بود منم روبروی شوهر عمه م داشتم چایی میخورده م یهو این نوه ش دهنشو باز کرد لبخند زد دیدم جز چندتا دندون بزرگ کج و کوله که شیری ها هم افتاده بودن هیچی تو دهنش نیست منم خندم گرف خواستم نخوندم چاییو قورت بدم نتونستم پخ کردم چایی باسرعت و شدت نور و مثل ابپاش همه ش تو صورت شوهر عمه م خالی شد ...بعدش یه غر غر حسابی از بابام شنیدم
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
اره دیگه مگه راهی بود اما تنها باری ک بهش فک کردم همون تو کلاس بود و یبارم اینجا به روی خودم نیاوردم و حتی با خودمم تکرارش نکردم این اولین باره تعریفش میکنم وگرنه اگ بش فک میکردم دیوونه میشدم😂😂😂