2777
2789
عنوان

سوتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییی😂😂😂چه بد:///

حالا غیر از هم اتاقیامم کسی نمیدونس ک من مریضم اینجورم دیگه اگه اون موقع هم میگفتم بخدا من مشکل دارم کسی باور نمیکرد بیخیال گفتنش شدم😂😂

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

یبار تو جمع خونوادگی نشسته بودیم داشتیم میخندیدم شوهر خالم گوز داد از بس خندید بعد یکی از داداشم گف عزیزان هرکی گوز داد یا چیزی گردن این نوزاد بندازین(یکی از داداشام ک ۸ ماهش بود فک کنم)😂😂

حالا غیر از هم اتاقیامم کسی نمیدونس ک من مریضم اینجورم دیگه اگه اون موقع هم میگفتم بخدا من مشکل دارم ...

ولی گوزه دیگه 

اصن گوزی بود راهی داش مگ ب شما کاری داش؟😂😂😂

بیخیالش🤌😂😑

شوهر عمه م خونمون بود نوه ش رو هم با خودش اورده بود منم روبروی شوهر عمه م داشتم چایی میخورده م یهو این نوه ش دهنشو باز کرد لبخند زد دیدم جز چندتا دندون بزرگ کج و کوله که شیری ها هم افتاده بودن هیچی تو دهنش نیست منم خندم گرف خواستم نخوندم چاییو قورت بدم نتونستم پخ کردم چایی باسرعت و شدت نور و مثل ابپاش همه ش تو صورت شوهر عمه م خالی شد ...بعدش یه غر غر حسابی از بابام شنیدم

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
بازم اون جا مدرسه میری؟🥴😂

اره دیگه مگه راهی بود اما تنها باری ک بهش فک کردم همون تو کلاس بود و یبارم اینجا به روی خودم نیاوردم و حتی با خودمم تکرارش نکردم این اولین باره تعریفش میکنم وگرنه اگ بش فک میکردم دیوونه میشدم😂😂😂

ی بار منو همکلاسیام نشسته بودیم تو حیاط مدرسه ی بنده خدیی هم تازه اومده بود کلاسمون با ما دوست شده بود

سر دوپا نشسته بودیم ک یهو ی گوزی داد ک نگووو و نپرس

سر دوپا نشستن خیلی بده😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز