یعنی حاضرید با کسی که کوتاه وتپله ولی بقیه مزایا مثل اخلاق و پولو داره ازدواج کنید؟
خیر
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
انتخابم درست یا غلط انتخابمه تا آخر نمیخوام حتی ب این فکر کنم ک اره کاش بهش جواب مثبت نمیداد ...
احسنت بهت... باریکلا... خوشم اومد که مسوولیت انتخابت رو میپذیری
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احسنت بهت... باریکلا... خوشم اومد که مسوولیت انتخابت رو میپذیری
فدات ❤️
ممنون
آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.بهقول یکی از کاربران،مردی که میاد نینیسایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم کنخوشقلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایرانجان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
بنظر من اونم یه عضو جدا هست مثلا بینی ما نمیتونیم بگیم همه قد کوتاها بینی کوچیک دارن پس اونم همینطو ...
بزرگی دیگه😅
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
باور کن همینه.من یه دوستی دارم تا شونه شوهرشه دوتا بچه دارن هنوزم خودشو واسه شوهرش لوس میکنه بابایی هم میگه🤣حالا من بخوام خودمو لوس کنم مثل آدم بزرگی که ادای بچه درمیاره مسخره و مضحک بنظر میام.باید همش خااانوم و باوقار باشم.چند باری که خودموخواستم لوس کنم قیافه شوهرم اینجور بود😐😑بخاطر قدم ۱۰سال کوچیکتربودنمم هیچوقت به چشمش نمیاد.حالا ایراد از اونه من ۱۶۵ ام اما سختی و حس سرخوردگیش برامنه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
باور کن همینه.من یه دوستی دارم تا شونه شوهرشه دوتا بچه دارن هنوزم خودشو واسه شوهرش لوس میکنه بابایی ...
اره واقعا درک میکنم ولی تو کار خودتو کن اهمیت بهش نده من که بعضی وقتا غیر مستقیم به شوهرم تیکه میندازم میگم برو باشگاه لاغر کن آدم وقتی لاغر باشه قدش بلندتر نشون میده والا ادعای قد بلندیشونم میشه کوتوله ها 😆
از زندگی... ببخشید از نینیسایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"