2777
2789
عنوان

سوال در مورد تشکیل نطفه

267 بازدید | 16 پست

سلام. خانوما من یه سوالی دارم. خوشحال میشم راهنماییم کنین. 

بنظرتون با فرض موجود بودن اسپرم و تخمک در رحم چقد وقت طول میکشه تا اینا ب هم برسن و نطفه تشکیل بشه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خونواده ها مخالفت نکنن زود

🤣🤭

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

ایسون می‌پرسه اسپرم هست تخمک هم هست البته منظورش لقاح هست که اشتباه نوشته نطفه  اسپرم دو روز ح ...

اینطوری ک همه اسپرم های پسر از بین میره... روز تخمک گذاری دکتر گفت اقدام کنی .. سریع اسپرم پسر میرسه نطفه

بنظرتون اگه خوراکی های خاصی بخوریم این یکی دو روز روی جنسیت بچه تاثیر میزاره؟ 

تغذیه رو باید قبل از اقدام شروع کرد اصولاً میگن سه ماه قبل بارداری باید باشه که بدن طبع و شرایطش متناسب بااون جنسی ک میخوای باشه دکتر هم که بری برنامه غذایی میده از سه ماه پیشه تایم اقدام هم مهمه کی باشه

اینطوری ک همه اسپرم های پسر از بین میره... روز تخمک گذاری دکتر گفت اقدام کنی .. سریع اسپرم پسر میرسه ...

نه اینجوری نیست یه فیلم کوتاه ببینی متوجه میشی اسپرم هم تو محیط رحم چند روز زنده میمونه