2777
2789
اولش خوندم پوست شیر🤣🤣🤣🤣

توروخدا دیگه اسمشونداریدمیبینی یه قسمت دیگه ازش میسازن میگن اشتباه شده تموم نشده 🙃

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف لیوان بلغور گندم ۲ ساعت خیس کن ی پیاز متوسط رنده ریز کن و تو روغن ی خورده تفت بده ی سینه مرغ بنداز توش همراه بلغور جو خیس شده و چند لیوان آب بذار بپزه وقتی مرغ پخت بیار بیرون ریش ریش کن و دوتا هویج ریز رنده ریز کن و ۶تا قارچ ریز و ریز خرد کن و بریز توش وقتی هویج و قارچ پختن ی لیوان بزرگ شیر پر چرب بجوشان و بریز تو سوپ بعد نمک بریز و ۵ دقیقه آخر ی مشت جعفری خورد شده بریز بهتره جعفری خام بمونه طعمش خیلی بهتر میشه تا کامل بپزه

همون سوپ جو ،فقط هویجش کمتره و دوس داشتی قارچم بزن بعد اینکه زیرش و خاموش کردی خامه بزن ،میتونی به جای خامه سس مایونز بزنی یکی دو قاشق خیلی خوشمزه میشه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بگو عزیزم🌱

مرغ ریش ریش پخته وجوپوست کنده پخته وهویج وآب مرغ غلیظ که شدبامیکسربزن وبعد قارچ تفت داده شده بریز وشیردست آخرم خامه بزن وقتی خاموش کردی 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بگو عزیزم🌱

یکم جعفری هم میخواداونم آخر

عزیزم من اینطوری درست میکنم، اول جو و یه تیکه مرغ و هویج رنده شده و یکم برنج برای لعاب بزار روی حرارت تا پخته بشن. فک میکنم مقدار جو برای هر دونفر یه ملاقه کافی باشه.شایدم یکم بیشتر. سر قابلمه رو هم یادت نره کج بزاری که گازت به فنا نره🥴. وقتی که خوووب پخته شدن تقریبا یکساعت مونده به سرو قارچ تقریبا زیاد من دوست دارم و یکمی فلفل دلمه ای نگینی داخل کره تفت بده و به سوپت اضافه کن. مرغ رو خارج کن ریش ریش کن و اضافه کن. نمک هم تقریبا زیاد میخواد تا مزه بگیره و فلفل سیاه رو اضافه کن. بعد هم شیرت رو بریز. شیر هرچه پرچرب تر باشه خوش مزه تره از این شیر کیلوییها. اگرم شیرتون کم چرب بود اخر کار میتونید یه قاشق خامه یا سس مایونز اضافه کنید تا عالی بشه. سوپتون که غلیظ تر شدو جا افتاد حاضره❤

جو خیس کن بپز با آب مرغ 

هویج رنده کن بشور رنگ زردش بره 

قارچ خورد کن بریز 

بعد نخود فرنگی هم ریختی چه بهتر 

همشون مه پختن. نمک نزن اصلا 

شیر بریز بزار بجوشه 

یکم که لعاب انداخت کمتر از یه قاشق غذاخوری  نشاسته ذرت  در آب حل کن و یه دونه هم گالینا بلانکا بنداز اگه حجم  سوپ کم بود کم بریز نصفه بریز

بریز 

وقتی لعاب سوپ داشت  خاموش کن 

موقع سرو خامه قاطی سوپ کن 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549