2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قم میشینم،همه جای ایرانم سفر کردم،قم باامکانات ترین و تمیز ترین استان ایرانه

پس چرا من به هرکی میگم دوست پسرم مال قمه میگه خر نشی بری شوهر کنی اونجا شهر دلگیریه هیچ امکانات تفریحی نداره ؟

جدی؟ اگه داره یه چند جا معرفی کن من شاید شوهر کنم به اون شهر     بوی فرند گرامیم مال قمه

حرم مطهر، موزه، باغ پرندگان، پاساژ شهر توی بلوار امین

پاساژ صفاییه و دنیای کتاب تو همون پاساژ طبقه آخر، کافه و فست و فود و رستوران یوشیتا طبقه ی آخر پاساژ شهر، کافه جزیره جای دنج، کلی کافه رستوران شیک رو به روی بوستان علوی  داره 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
پس چرا من به هرکی میگم دوست پسرم مال قمه میگه خر نشی بری شوهر کنی اونجا شهر دلگیریه هیچ امکانات تفری ...

اونا نمیدونن و نمیفهمن اتفاقا قم خیلی هم خوبه و خوش میگذره 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
چرا انقدر بی فرهنگ و بی ادب؟

من نفهمیدم چه بی‌ادبی یا بی‌فرهنگی کردم! 

مجموعه خرید و فود کورت مهر وماه یکی از مهمترین ویژگی هاش نظافت چشمگیر و فضای جالب سرویس بهداشتی شه وقتی واردش بشین کلی گیاه زیبا به چشمتون می‌خوره و عطر خوش به مشامتون می‌خوره شیرهای روشویی اش لمسی‌ه، سطح زمین دائم تمیز می‌شه و حتی داخل سرویس هم نوعی کاکتوس داره که احتمالا آلودگی محیط سرویس بهداشتی رو پایین می‌آره.

چیزی که تو سفرم به نقاط مختلف کشور و کشورهای مختلفی که رفتم مشابهش رو ندیدم. 

این باعث میشه خیلی از افرادی که به طهارت و نظافت نقید دارند راهشون رو کج کنن و بیان اونجا و اگر خریدی هم نداشته باشند به این بهانه یک خریدی کنن.

حالا شما چه بی‌ادبی در حرف من دیدین ممنون می‌شم گوشزد کنید چون همواره سعی دارم  ادب رو رعایت حداکثری کنم.