2777
2789
عنوان

آخرین بار کی مادرتو بوس کردی؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 44 پست
۱۱سال پیش پیشونیشو اونم هی بلندم میکردن نمیذاشتن میگفتن اشکت نباید بریزه رو میت و من در اوج بچگی نمی ...

من از این میترسم که مادرمو وقتی مرد ببوسم اونم بدون خجالت 😭💔

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی تو عید هم همو بوس نمیکنیم منم پیش قدم نمیشم چون خجالت میکشم 

میفهممت. اتفاقا چندروز پیش زن عموم داشت یاهام حرف میزر دردودل میکرد اززندگی‌میگف .بعد دستمو گرفته بود ب حالت نوازش. چ حااااال خوبی بود چ صمیمیتی بود چ حس قشنگی بود. بهش گفتم خوش بحال بچه هات

parasoo1989@

دیشب پیشش بودم چون کرونا گرفته نصف شب گفت دارم می میرم و نفسم تنگ شده پاشدم بهش آب دادم و برای اولین بار تو این ۲۶ سالگی که از خدا عمر گرفتم بوسش کردم....نه این که دوستش نداشته باشما می میرم برای مادرم ولی چون آدم درون گرایی ام نمی تونم راحت احساساتم رو ابراز کنم دیشب رفتم بغلش و تا صبح همون جا کنارش خوابیدم.

شاید پدر و مادرت درون گران.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من از این میترسم که مادرمو وقتی مرد ببوسم اونم بدون خجالت 😭💔

میفهمم چی میگی

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

خودش هم وقتی مادرش مرد انقد گریه میکرد حسرت میخورد که یبارم نشد ببوسیمش 

چرا؟  چون همشون بی احساسن سردن یکی بخواد محبت کنه انقد مسخرش میکنن ادم به خودش قسم محبت نکردن به ادمای اشتباهو میده 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬