سلام دوستان من یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومده همش شده استرس من یه بچه ی سه ساله دارم بایه وشوهرشکاک وبددل حالا یه ساله گیرداده بچه بیارمن هی بهونه آوردم وتاالان گیرداده ول کن نیست منوبه زورفرستاده دکترواین ماه بچه میخوام نمیدونم چیکارکنم واقعا من سرسوزنم بچه نمیخام همین بچم شیطونه وارون نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم عاشق بچم ولی وقتی چندین بچه رومثه دیونه ها ازت بگیرن وتودعواهاوکتک کاری نظاره گربیچارگیت باشه دیگه ازاون بچه یه روانی میمونه مثه بچه ی من که شیطون نمیشه بگی که روانی شده مثه باش بخاطربچم تواین زندگی موندم
مستقیم بگو ب چ دلیل و اصلا هم قبول نکن خدا بهت صبر و شهامت بده
زبون نفهمه یه بار گفتم بهش نه صدبارگفتم بهش همش دعوا یه هفته پیش منوزد یه چیزی پرت کرد خورده دستم زخمی شد.نمیخوام من اولیوباهزارتاذوق وشوق وامیداوردم الان به چه امیدی بیارم.نمیفهمه حرف حالیش نمیشه پارسال خواستم حدابشم برگشتم همون وحشی بازیارودرمیاره من بخاطربچم موندم چون خانوادم نمیزارن بچموببرم میگن تنهابایدبیای😔😔😔😔