2777
2789
عنوان

بچه

115 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من یه مشکل خیلی بدی برام پیش اومده همش شده استرس من یه بچه ی سه ساله دارم بایه وشوهرشکاک وبددل حالا یه ساله گیرداده بچه بیارمن هی بهونه آوردم وتاالان گیرداده ول کن نیست منوبه زورفرستاده دکترواین ماه بچه می‌خوام نمیدونم چیکارکنم واقعا من سرسوزنم بچه نمیخام همین بچم شیطونه وارون نیست 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۵
1
50%
۶
1
50%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من عاشق بچم🥲😍😍😍

منم عاشق بچم ولی وقتی چندین بچه رومثه دیونه ها ازت بگیرن وتودعواهاوکتک کاری نظاره گربیچارگیت باشه دیگه ازاون بچه یه روانی میمونه مثه بچه ی من که شیطون نمیشه بگی که روانی شده مثه باش بخاطربچم تواین زندگی موندم 

مستقیم بگو ب چ دلیل و اصلا هم قبول نکن خدا بهت صبر و شهامت بده

زبون نفهمه یه بار گفتم بهش نه صدبارگفتم بهش همش دعوا یه هفته پیش منوزد یه چیزی پرت کرد خورده دستم زخمی شد.نمیخوام من اولیوباهزارتاذوق وشوق وامیداوردم الان به چه امیدی بیارم.نمیفهمه حرف حالیش نمیشه پارسال خواستم حدابشم برگشتم همون وحشی بازیارودرمیاره من بخاطربچم موندم چون خانوادم نمی‌زارن بچموببرم میگن تنهابایدبیای😔😔😔😔

زبون نفهمه یه بار گفتم بهش نه صدبارگفتم بهش همش دعوا یه هفته پیش منوزد یه چیزی پرت کرد خورده دستم زخ ...

خب اگر یه بچه دیگه بیاری اونوقت غصه هات دوبرابر میشن فکر کردی دومی و بیاری شوهرت سرعقل میاد؟ خیر.. 

چقدر بد:/ منم یوی دارم ولی عمرااااا باز بیارم هنین یکی واسه هفت پشتم بسه دهنمو سرویس کرده  واق ...

دستگاه داشتم ترسیدم یهویی ببرم سونورفتم درش آوردم حالاقرص میخورم اونم بهم نمیسازه می‌خوام برم آمپول ضدبارداری بزنم ولی میترسم عوارض داشته باشه .نمی‌خوام بیارم همه بدبختی اون سرمن بود.بااین بچه وزندگی یه شوهربددهن وغرغرودست بزن دارم که دیونم .ولی شکاکه بهش که میگم نه میگی میری خیانت می‌کنی برااینه بچه نمیخای میگه برات پرستارمیگیزمم آخه من پرستارنمیخوام یادبدبختیاوکتکاش میفتم میارم بالا

خب اگر یه بچه دیگه بیاری اونوقت غصه هات دوبرابر میشن فکر کردی دومی و بیاری شوهرت سرعقل میاد؟ خیر..&n ...

می‌دونم هیچ فرقی نمیکنه شوهرم شکاکه تاخالا چندین باربخاطراینکاراش کتک خوردم مشاوره رفتم میگه پارانوییدی داره من فقط بخاطر سرم دارم زندگی میکنم بدبختیم اینه که وابستشم چندباررفتم ولی نتونستم طاقت بیارم بخاطرفقط بچم برگشتم 

دستگاه داشتم ترسیدم یهویی ببرم سونورفتم درش آوردم حالاقرص میخورم اونم بهم نمیسازه می‌خوام برم آمپول ...

قرص ضد بارداریتو عوض کن چند مدل هست یکی دیگه رو امتحان کن شاید بهت ساخت.

واسه آمپول هم با دکتر مشورت کن.

خیلی سخته خدا کمکت کنه عزیزم

ی روان پزشک خوب بگرد پیدا کن برو پیشش بهت دارو میده بکن تو غذاش بهش بده

یجوری خودتو نجات بده ازین زندگی

خونوادتو راضی کن

یا ی مدت بچتو بذار پیش باباش برو سرکار مستقل شی انشاءالله خونوادت قبول کنن

نمیدونم اینجوری نمیشه

انشاءالله باردار نشی تو این وضعیت 

قرص ضد بارداریتو عوض کن چند مدل هست یکی دیگه رو امتحان کن شاید بهت ساخت. واسه آمپول هم با دکتر مشور ...

نمیدونم بعضی وقتا میگم بزارم بارداربشم بعدقرص بخورم سقط بشه ولم کنه دیگه اینجوری می‌فهمه من بچه خواستم وخدانخواست دست ازسرمن برداره