2777
2789
عنوان

چیکار کنم چی بگم

549 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها چیکار کنم چی بگم شوهرم منصرف شه ت رو خدا دعا کنین شوهرم اینا میخوان خونه دو طبقه بگیرن یکی ننه باباش باشن یکیش ما چی بگم منصرف شه میترسم بگم دو طبقه نمیخوام بگه مگه مامانم چیکارت کرده اتفاقا مهربونه ها ولی نمیخوام دخالت کنه میدونم ۲۴ ساعته خونه ما میاد اونموقع

رک و پوست کنده با کمال احترام و ادب بگو خونه مستقل باشیم بهتره برامون ...اینجوری ادب و احترام بین خونواده ها هم حفظ میشه دوری و دوستی...نه اینکه اونا آدم بدی باشن خدای نکرده

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک و پوست کنده با کمال احترام و ادب بگو خونه مستقل باشیم بهتره برامون ...اینجوری ادب و احترام بین خو ...

اتفاقا نامزدبودیم باباشم گفته بود دوری و دوستی خونه جدا اجاره کردیما الان خونه پیدا نمیکنن میگن دو طبقه میترسم چیزی بگم بد بشم یا بگن مگ تنهایی چیکار میکنی ک یا ما چیکارت کردیم ک نمیای دو طبقه و اینکه وقتی حرف دو طبقه میاد لال میشم😭😭

اتفاقا نامزدبودیم باباشم گفته بود دوری و دوستی خونه جدا اجاره کردیما الان خونه پیدا نمیکنن میگن دو ط ...

وااااا...خب الان بگی بد بشه بهتر ازینه بعدا یه عمررر ناراحتی بکشین هردوتاتون

انشالله همه چی حل میشه ابجی غصه نخور.من از اول ناخوشی های زندگی رو دیدم از خونه پدریم از خانوادم فرا ...

منم خیلی بدبختم فقط میخام فرارکنم امروزرفتم بازبرگشتم اللانم هی فوش وبدوبیراه میگه بهم .چکنم؟

وااااا...خب الان بگی بد بشه بهتر ازینه بعدا یه عمررر ناراحتی بکشین هردوتاتون

اصن نمیدونم چی بگم ب شوهرم چجوری بگم اصن.هرچی بگم بی انصافی کردم چون مامانش خیلی خوبه مثلا مرغ بخرن گوشت بخرن زود برا من جدا میکنه اش بپزه غذا بپزه زود برا من جدا میکنه میاره.نمیدونم چجوری منصرف کنم نمیخوام باهم باشیم وای خدا😭

منم خیلی بدبختم فقط میخام فرارکنم امروزرفتم بازبرگشتم اللانم هی فوش وبدوبیراه میگه بهم .چکنم؟

سر چی دعوا کردین؟ببین هیچوقت بخاطر اینکه از دستشون راحت شی با کسی ازدواج نکن خودتو بدبخت تر کنی مث من

سر چی دعوا کردین؟ببین هیچوقت بخاطر اینکه از دستشون راحت شی با کسی ازدواج نکن خودتو بدبخت تر کنی مث م ...

هیچوقت برای خانوادم فداکاری نبایدمیکردم...سرهمه چی به همه چی گیرمیده بخوری میگه میخوره بخوابی میگه میخابه فقط دوس دارم خلاص شم

اصن نمیدونم چی بگم ب شوهرم چجوری بگم اصن.هرچی بگم بی انصافی کردم چون مامانش خیلی خوبه مثلا مرغ بخرن ...

اخه باهم نبودن ربژی به خوبی بدی نداره...منم خانواده همسرم وااااااقعا عالین و مث خونواده خودم دوسشون دارم ولی اگه همین الان بگن باهم یه خونه دوطبقه باشیم خیلی محترمانه میگم نه من خونه مستقل دوست دارم حتی اگر خونواده خودمم بود همینو میگفتم

هیچوقت برای خانوادم فداکاری نبایدمیکردم...سرهمه چی به همه چی گیرمیده بخوری میگه میخوره بخوابی میگه م ...

منم اونطوری بودم هرروز دعوا و درگیری هر روز گیر دادن الکی میخوابیدم میگفتن فقط مث ببخشیدا خر میخوره میخوابه پامیشدم غذاشونم میپختم خونه رو هم تمیز میکردم اصن نمیدیدنا.خودتو بزن ب بیخیالی چن سالته؟