2777
2789
عنوان

چیکار کنم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اونطوری بودم هرروز دعوا و درگیری هر روز گیر دادن الکی میخوابیدم میگفتن فقط مث ببخشیدا خر میخوره ...

من یبارازدواج کردم ۲۸الان اومدم فقط بخاطراونازندگیموخراب کردم الان موندم مثل خرتوگل

الان خونه هم ک اجاره کردیم هم خیلی دور از خانوادمه هم خیلی بده فقط میخوان ک یا ت یه اپارتمان باشیم یا هم مسیر و نزدیک اونا باشیم فقط از خانوادم دور باشیم یبار گفتم ب ننش اونجا ک یکم ب خانوادم نزدیکه اونجا بگردیم خونه گفت نه اونجا بده نمیدونم اسمش در اومده ک فلان کاره ان بد هستن😕

بگه چرا مستقل میخوای چی بگم

خب دلیلت رو بگو بهش دیگه...مثلا من خودم دوست ندارم چون باهم باشیم حس میکنم خودم اون کنترل و استقلال رو تو زندگیم ندارم..دوست دارم مثلا هفته ای دوبار برم خونه خونواده همسر و خونواده خودم ...لزومی نداره هرررر روز پیش هم باشیم..پسزفردا بچه دار هم شدیم باز روی تربیت بچه اثر منفی میگذاره و از ما حرف شنوی نخواهد داشت

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
من یبارازدواج کردم ۲۸الان اومدم فقط بخاطراونازندگیموخراب کردم الان موندم مثل خرتوگل

ای بابا چه بد منم چون پشتم نیستن اینو تحمل میکنم اگ پدر خوبی داشتم طلاق میگرفتم از این سگ اخلاق.ت چرا طلاق گرفتی

ای بابا چه بد منم چون پشتم نیستن اینو تحمل میکنم اگ پدر خوبی داشتم طلاق میگرفتم از این سگ اخلاق.ت چر ...

هیچ وقت پشتم نبودن فقط گولم زدن خواهرمم همین قدبدبخته شبوروزباهاش دعوامیکردالان مجبوره شوهرفقیرومعتادشوتحمل کنه چون این... اگه برگرده خونه هزارتابلاسرش میاره...فقط دوست داره مابدبخت باشیم وازدرون شادشه...چقدخاستگارای خوب داشتیم نمیزاشت بریم هرسری ردشون میکرد خیلی دلم خونه

خب دلیلت رو بگو بهش دیگه...مثلا من خودم دوست ندارم چون باهم باشیم حس میکنم خودم اون کنترل و استقلال ...

نمیتونم حرفمو بهش بزنم ت صورت شوهرم بنظرت الان پیامک بزنم چی بگم اخه وای عصابم بهم ریخته س

بخاطراین .....ازهمسرم جداشدم چون همش بحرفای این گوش میکردم 

وای عقلت کجا بود خواهر ت زندگیت با حرف هیچکس زندگی نکن با حرفشون دعوا نکن با همسرت طلاق گرفتی تموم شده یا میتونی برگردی؟

هیچ وقت پشتم نبودن فقط گولم زدن خواهرمم همین قدبدبخته شبوروزباهاش دعوامیکردالان مجبوره شوهرفقیرومعتا ...

اره دقیقا بابای منم بدبختی همه رو میخواد ابجیمم از دست این فرار کرد فقط با یکی ازدواج کرد اصن دوسش نداره یکی رو میخواست بابام ندادش هرروز کتکمون میزدا.کاش توم برگردی سر خونه زندگیت یا با کیس خوبی ازدواج کنی

نمیتونم حرفمو بهش بزنم ت صورت شوهرم بنظرت الان پیامک بزنم چی بگم اخه وای عصابم بهم ریخته س

چجور زن و شوهری هستین که نمیتونین صادقانه حرفاتونو بزنین-بعد این چجور مادرمهربونی هست که خودخواهانه تصمیم خودش براش مهمه نه شما

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است
وای عقلت کجا بود خواهر ت زندگیت با حرف هیچکس زندگی نکن با حرفشون دعوا نکن با همسرت طلاق گرفتی تموم ش ...

میتونم برگردم ولی روم نمیشه ازبس خرم شب وروزجلوی مابه بابام فش میدادازبدبختیهاش مینالیدچشم نداشت خوشبختی ماروببینه الانم نمیدونم چکارکنم امروزازخونه دراومدم هیچ جایی رونداشتم برم تا یک توبارون بودم بعدش سرشکسته برگشتم‌ 

چجور زن و شوهری هستین که نمیتونین صادقانه حرفاتونو بزنین-بعد این چجور مادرمهربونی هست که خودخواهانه ...

اخه ببین هر چی بگم بی انصافی کردم هی بد بگم از خونه دو طبقه با مادرشوهر بودن میگه مگه چیکارت کرده مامانم .

و اینکه ب مامانش چیزی نگفتیم ک 

اره دقیقا بابای منم بدبختی همه رو میخواد ابجیمم از دست این فرار کرد فقط با یکی ازدواج کرد اصن دوسش ن ...

من مادرم همه کارست کاش ازش نمیترسیدم توجونی کاش زندگیموتباه نمیکردم فقط میخادبراش کارکنیم وپولشوبده مادروفامیلای خودش ...الان حس میکنم زشت وخسته شدم روندارم برگردم پیش همسرم