2777
2789
عنوان

یه سوال ؟؟؟

38 بازدید | 11 پست
میخواستم بدونم اگه روز 7 پریودی ا(منی )وارد بشه امکان بارداری هست یا نه؟ دوره های پریودیم 27یا 28 روزه بوده اما این دوره 3روز زودتر شد
یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!
خندم گرفت از حرفت ستاره خب گفتم که بدونید وبهتر راهنمایی کنید
یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نسبت به همون زمان تخمک گذاری شک دارم اما خوندم جایی که امکانش هس حالا خواستم دوباره اینجا بپرسم ببینم امکانش هس یا نه
والا هرچیزی ممکنه ب نظرم اشنامون لوله هاشو بسته بود دیگه باز حامله شد ...خیلی خنده دار
فرقی نمی کند که اتاق, بوی بهار نارنج گرفته باشد یا عطر لیمو, این عشق را تو دم کرده ای......
بعد اگه بخوام مطمئن بشم باید تا پریودی بعدی صبر کنم وبی بی چک بذارم یا قبلش هم میشه
همون روز مهم نیست. اسپرم داخل بدن زن تا چند روز _ بیشتر جاها عنوان شده تا دو روز زنده می مونه حتی یه جا خوندم تا پنج روز زنده می مونه_ حساب کن اگه به موعد تخمک گذاری میخوره و احتمال میدی تا اون وقت زنده بمونه و کار دستت بده قرص اورژانسی مصرف کن