2777
2789
عنوان

پیتزای جاریم

766 بازدید | 38 پست

من عاشق فست فودم، قبل ازدواجم حداقل هفته ای یک بار میرفتم رستوران و میخوردم البته اون موقع اینقدر گرون نبود.

بعد ازدواجم شوهرم خیلی نمیذاره و میگه ضرر داره، معلوم نیست چه روغنی استفاده میکنن و ... اگه میخوای بری بیرون بهتره کباب بخوری و ... هروقت هوس کردی خودت فست فود درست کن.

منم چندتا از فست فودای مورد علاقمو یاد گرفتم و درست میکنم جز پیتزا

چند روز پیش رفته بودیم بیرون پیتزا بخوریم که شوهرم ازم پرسید چرا پیتزا یاد نمیگیری خودت درست کنی، منم گفتم خمیرشو بلد نیستم، گفت خب با خمیر آماده ها که تو فروشگاه ها هست درست کن

راستش من جاریم خیلی خیلی پیتزا رو خوب درست میکنه و من به خاطر اینکه ناخواسته با اون مقایسه نشم، هیچ وقت نرفتم سمت پیتزا درست کردن

حالا سوالم از شما اینه که با خمیر آماده پیتزا خوب میشه؟ هزینه اش نسبت به خرید پیتزای آماده از بیرون چطوره؟

یا اینکه کسی رسپی راحت برای خمیر پیتزا بلده که زیاد ورز دادن نخواد، چون من کلا بدنم ضعیفه و به صورت ممتد نمیتونم خمیر ورز بدم. جاریمم همش میگه دستش درد میگیره به خاطر ورز دادن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خمیر بربری من از نونوایی میگیرم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

با نون باگت ، فوق العاده ترد و خوشمزه میشه 

نون باگت رو باز کن ، مواد پیتزا رو آماده کن بذار داخلش و بذار تو فر 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

من هم با خمیر اماده هم جادویی درست میکنم

با خمیر جادویی خیلی بهتر میشه.اگه غذاساز داری که خودش تیغه ی خمیرگیر داره با اون راحت خمیر جادویی درست کن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خمیر پیتزا
آب ولرم : ۱/۵ لیوان
روغن مایع : بیشتر از نصف لیوان
نمک : ۱/۵ قاشق چای خوری
شکر : ۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر خمیرمایه : ۱/۵ قاشق غذاخوری
آرد : ۴/۵ پیمانه 

اول پودر خمیر مایع و شکر و آب 
بعد روغن و نمک و اون خمیر مایه که عمل اومد
بعد آرد کم کم الک 
خمیرش نیم ساعت استراحت کنه
امید همیشه آخر سر می‌میرد💙