2777
2789
عنوان

پیتزای جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من‌میرم خمیر نون بربری میخرم 

اره به صرفه س پاییز موادش شده بود ۱۲۰ تومن .دوتا پیتزای گنده دراوردم ازش 

من توقع زیادی ندارم از پیتزا .هر جور بشه دوسش دارم 😍😍😂

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
میگه جاریشم بخاطر ورز دادن دستش درد میکنه پس دستور جاری هرچی باشه،به درد این خانم نمیخوره

وا خو خودش ورز بده.دست خودش که درد نمبکنه.باهم درست کنن یه بار.سری بعدش راحته

مامانم از بیرون می گیره چهار تاش چهل تومن خودشم گاهی اوقات درس می کنه برای هر نفر یه پیمانه ارد لازم بعد نصف قاشق غذاخوری شیر خشک پنصد گرم کره و نمک و اب ولی خوب باید زیاد ورز بدی خمیر مایع هم یکم شیر میریزه روش بعد یساعت به خمیر اضافه می کنه ...اگه همزن داری می تونی از اون استفاده کنی همزنایه کاسه دار

مامانم از بیرون می گیره چهار تاش چهل تومن خودشم گاهی اوقات درس می کنه برای هر نفر یه پیمانه ارد لازم ...

من چند بار درست کردم.موادم به خمیر پیتزا نمی چسبه.با اینکه سس هم میزنم قبلش

خمیر پیتزا آب ولرم : ۱/۵ لیوان روغن مایع : بیشتر از نصف لیوان نمک : ۱/۵ قاشق چای خوری شکر : ۱/۵ ...

خمیر مایع وآب وشکر رو میریزی توی ظرف چقدر بمونه تا عمل بیاد؟

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!
مامانم از بیرون می گیره چهار تاش چهل تومن خودشم گاهی اوقات درس می کنه برای هر نفر یه پیمانه ارد لازم ...

نه متاسفانه همزن ندارم

یه بسته چهارتایی به طور متوسط برای چند نفر مناسبه؟