2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین یه لحظه

96 بازدید | 12 پست

من اسمم زهراس و اسم شوهرم علی مامانم و مادر شوهرم خیلی دوست دارن سالگرد ازدواج حضرت علی تاریخ عروسیمون باشه یعنی ۳۰ خرداد و منم  ۳۱ خرداد امتحان دارم دوست دارم ۲ تیر عروسیم باشه ؟شما بودین بخاطر مامانتون و مادر شوهرتون این ترم دانشگاه رو حذف میکردین تا تاریخ عروسیتون همون۳۰ خرداد باشه یا اگه نظر دیگع ای دارین بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلااااا 

یک ترم درس خوندمااا

تاریخ عروسی الان ذوق داری ۱۰سال مهم‌نیس دورورز اینطرف اونطرف ترش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نمیشه نرم اگرم ۳۰ عروسی باشه نمیتونم برم خسته ام

تاریخ تو جابه جا کن امتحانت مهم تره بقول دوستامون به خودت و ایندت فکر کن این همه زحمت کشی میان ترم دادی سر کلاس رفتی باز دوباره از اول...! 

نه کارخودم رو میکردم

من مادر شوهرم بخاطر دختر و داماش که شهرستان هستند همش میخواد عروسی ما تو روز تعطیل بگیا اخرهفته باشه که دامادش از کارش نیوفته منم دوست نداشتم اصلا تو روز تعطیل و اخرهفته عروسی بگیرم چون همه جا شلوغ میشه طاغت شلوغی و تراعیک راه رو اصلا ندارم بخاطراون انداختم دقیقا روز یکشنبه گفتم اون روز روز عروسی منه بس باید من و همسرم وقت داشته باشیم نباید وقتمونو که با مهمون هامون هماهنگ کنیم اونا باید باما هماهنگ باشن