2821
2789
عنوان

سرگیجه عصبی

15452 بازدید | 39 پست

سلام من چند ماهه یا سرگیچه دارم یا سردردم یا احساس ضعفو غش دارم،یا گیج و منگم،یعنی یه لحظه نشده من زندگی عادی داشته باشم و آروم قرار داشته باشم ،هر دکتری هم رفتم چیزی نگفتن گفتن عصبیه،کسی بوده اینجوری بوده باشه ؟چکار کردید خوب شدید؟خیلی خستم امیدی ندارم که خوب بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد که اینجوری شدی؟از علایمت بهم میگی؟

فشار و شوک عصبی .. اونم نه یکبار..الان دفعه چندمیه که اینجوری میشم...کلا نای حرف زدن.  و انجام کارای روزمره رو ندارم...بزور خودمو جم و جور میکنم....یوقتا حس میکنم جون از بدنم داره درمیاد..گگاهی سرگیجه شدید دارم گاها ضعیفتره..سردردامم همینطور...یوقتا وایسادم کنترل خودم از دست میدم تلو تلو میخورم..

احساس ضعف شدید عضلانی..غش بدن...دلم میخواد یکی شونه هام کتفم ماساژ بده...

چقد تو منی، من حتی وقتی میخام بعضی وقتا تو آینه خودمو نگاه کنم دلم هوری میریزه ،ترس برم میداره،چند وقته اینجوری هستی؟

چقد تو منی، من حتی وقتی میخام بعضی وقتا تو آینه خودمو نگاه کنم دلم هوری میریزه ،ترس برم میداره،چند و ...

اره تو ایینه که خودمو میبینم انگار میت هستم....اینبار نزدیک ۳ ماهه ک اینطورم...میگم دفعه اولم نیس..بارها بخاطر شوک عصبی شدم..تا ۴ ماهم طول کشیده..یبارش رو یه دوره ماساژ رفتم خوب شدم....اما اگر بتونی مرتب یوگا کنی عالیه..

منن بعضی روزا اول سرم سفت میشه بعد همزمان تپش قلب میگیرم با فشار خون بالا

اها...درسته...تپش قلبم دارم...۷ ساله که پروپرانولول ۲۰ مصرف میکنم..البته نه مدام.فقط موقع تپش قلب شدید که باعث سردردم میشه و ضعف دست چپم..دکتر بتو نداده پرانول؟

اایشالا بهتر بشیم

ایشالا...ببین تو خودت میفهمی دردت از چیه...مشکل داری تو زندگی یا هرچی....خودت بداد خودت برس..منم هربار تا یجایی دیگه خودم پاشدم با همون حال رفتم پیاده روی بعد دیدم چقد اونروز بهترم...روحیه مهمه...یوگا درمون دردای عصبیه....جسم و روحت رو اروم و قوی میکنه...منم میخوام عزمم جزم کنم و برم هرطور شده...

ایشالا...ببین تو خودت میفهمی دردت از چیه...مشکل داری تو زندگی یا هرچی....خودت بداد خودت برس..منم هرب ...

من الا سر کارم ،یعنی به یه بدبختی نشستم رو صندلی ،همش فکر میکنم با این سرگیجه الانه بخورم زمین، هر روزم همینه ،من چند ساله ازدواج کردم ولی باردار نشدم اینم حس میکنم خیلی تاثیر داشت ولی زندگیمو دوست داشتم دلم نمی‌خواهد با این حال شوهرمو اذیت کنم