2777
2789
عنوان

سرگیجه عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 16294 بازدید | 39 پست
من الا سر کارم ،یعنی به یه بدبختی نشستم رو صندلی ،همش فکر میکنم با این سرگیجه الانه بخورم زمین، هر ر ...

ممن همش فکر میکنم یه مریضی دارم که کسی نمیتونه بفهمش،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم علایمم عین علایم تو هست با اضافه علایم دیگ ک از وقتی اینطوری شدم اوناهم پیدا شده .

نمیدونم چ مشکلی هس تو بدنم کمبود ویتامینی یا چ چیز بدنم تنظیمش بهم ریخته اینطوری میشم .

انگار سرم هرطرف میره . زیرپام تکون میخوره ‌ تعادل ندارم تپش قلب هم میگیرم . واقعا مشکل از چیه؟

تو کاز کی اینطوری شدی؟

عزیزم منم علایمم عین علایم تو هست با اضافه علایم دیگ ک از وقتی اینطوری شدم اوناهم پیدا شده . نمیدون ...

ممن از بهمن سال قبل اینجوریم ،و همچنان همینجوریم ،دکترم زیاد رفتم دیگه داریم به این نتیجه میرسم که احتمالا پانیک دارم

نه فکر نکنم چون آزمایش دادم ،شما از چیه این وضعیت ؟

من واقعا نمیدونم ازمایش ویتامین اینا ندادم ولی برا ورمام رماتیسم دادم نرمال بود تیروئید دادم نرمال 

الانم مشکلات زیادی دارم میخام ی چکاپی برم برا چربی قند تیردیید کلیه و انزیم های کبدی و ..

من واقعا نمیدونم ازمایش ویتامین اینا ندادم ولی برا ورمام رماتیسم دادم نرمال بود تیروئید دادم نرمال&n ...

ضمما تو سرت یجوری نمیشه انگار بخوای دور از جون بمیری یا سکته کنی؟

سلام ،،،اول ۵ صلوات برای آقامون مهدی عج بفرستید بعد بخونید،،،منم درگیرش بودم نگران نباشید عزیزم خوب میشین،،،اگه مشکلتون مثل من بوده باشه و از اعصاب و ضعف مغز باشه ....برا سرگیجه عصبی ،یا به اصلاح سبکی سر ،فقط مغز به خاطر افسردگی ،استرس،اضطراب، شوک و...ضعیف شده اینطوریه،باید مغز تقویت بشه به مدت چند ماه ،تا خوب شید،،،منم ۲سال تمام اینطوری بودم خیلیییی عذاب کشیدم خیلی دکتر رفتم هیچ کدوم خوبم نکردن همش گریه میکردم و حالم بد بود ولی به کمک خداوند متعال راهشو خودم پیدا کردم و الان شکر خدا خیلی بهترم...منیزیم.امگا ۳،گروه ویتامینا برا تقویت مغز خیلی خوبن استفاده کنید حتما جواب میگیرن ،اونم هر روز ، به مدت ۳ ماه ،،،بعد۳ ماه خوردن  استراحت بدید بدنو،بعد ۳ ماه ،دوباره شروع کنید تا بهبودی کامل.اینم بگم اضطراب،ناراحتی ،گریه و هر چیزی که رو مخ آدم باشه رو باید نداشته باشید چون دیر نتیجه میگیرین.من دارو اعصاب هم خوردم اضطراب کامل درمان شد،بعد شروع کردم ب مصرف اینایی که گفتم.البته قبلش حتماااا با پزشک مشورت بشه و بررسی بشین در مورد مصرف منیزیم و امگا ۳ و ویتامینا ،خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیاد با خوردنشون منو فحش بدید خدای نکرده...من چون خیلی عذاب کشیدم و میدونم چه دردیه اومدم تجربمو بگم و دلتون مثل من آروم بشه و انشالله خوب شین و منو دعا کنید ،و بگم که نتیجه گرفتم...ولی برای  خوردنشون و بعدش عزیزم حتما حتما بررسی بشید مشکلی نداشتید مصرف کنید ،،، چون میگن هر دارویی رو نباید سرخود خورد یه جاتو خوب کنه باز یه جاتو بهم بریزه،،،،البته این داروهایی که من میخوام بگم مکمل تقویتی ویتامین هستش و برا بدن مفید و لازمه ولی بازم شما احتیاط کنید و حتما تحت نظر پرشک مصرف کنید،،،،من مکمل تقویتی نروزان ۳ ماه هرزوز خوردم بعد صبحانه و بعد ناهار هم امگا ۳ ،بعد ۳ ماه استراحت بدن دادم و نخوردمشون ،بعد مکمل مگنیفورت صبحا و امگا۳ بعد ناهار به مدت ۳ ماه خوردم خیلیییی بهترم ،منتظرم ۳ ماه دیگه رد بشه دوباره شروع کنم تا بهبودی کامل... اینم یادتون نره از خداوند بزرگ و مهربان نامید نشید و ازش کمک بخواین حتماااااااکمکتون میکنه ...نتیجه گرفتین برای همیشه خیلی دعا کنید،محتاج دعاتونم 🤲🙏🏻