2777
2789

بهش دارو دادی ؟ 

پاشورش کن ... دستمال و خیس کن با آب سرد رو دست و پاها و صورتش بکش 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

چند وقتشه از داروخونه سنش بگو  براش شربت پروفن بگیر عالیه برای تب یه پیاز رنده کن بمال کف پاش هر ده دقیقه یه پیاز تازه کمتر از بیست دقیقه انشاالله تب میاره پایین در کل حتما ببرش دکتر شاید ویروسه

یه دهه شصتی درونگرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همه این کارها رو انجام دادم

انشالله زود خوب میشه 

خیلی سخته ❤️

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

چند وقتشه از داروخونه سنش بگو  براش شربت پروفن بگیر عالیه برای تب یه پیاز رنده کن بمال کف پاش ه ...

دکتر بردمش بعد از ظهر،  چهارسالشه،  ولی دختر کوچکم یه ماه و  نیمشه دکتر گفت اگه اون بگیره باید بخوابونیش بیمارستان

دکتر بردمش بعد از ظهر،  چهارسالشه،  ولی دختر کوچکم یه ماه و  نیمشه دکتر گفت اگه اون ب ...

خودت ماسک بزن بغلش میکنی دست دائم بشور یا الکل بزن نزار دختر کوچیکت تا بهبودی کامل نزدیکش بشه یعنی علائمش خوب شد باز  تا چند روز نیاد سمت بچه

یه دهه شصتی درونگرا