2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

249 بازدید | 45 پست

همش شک دارم همش سناریو تو ذهنم می‌سازم همش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه،حالم خوبه می‌شینم فکر میکنم حالم بد میشه، هرچیزی تو ذهنم ربط میدم که خیانت بهش بچسبونم، البته اونم سرد شده  حتی چند روزه حرف نزدیم اما موقتیه خودمون خواستیم دو روز حرف نزنیم بتونیم خودمونو جمع کنیم حالمون خوب نبود

ولی من حتی وقتی باهم عالی هستیم ام همش فکر خیانت میکنم می‌خوام گوشیشو چک کنم روانی شدم

طوری شدم که دوس دارم به خودش نرسه بداخلاق باشه کسی بهش توجه نکنه اصلا

آقایون دعوت به دوستی ندن

وسواس فکری داری درمان کن درمان نشه و سنت بره بالا فاجعه میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه به وسواس رسیدید

دقیقا وسواس فکری شده ، آخه هرررر روز خبر خیانت میشنوم اینجاام که دیدی خودت اونم آدم جذابیه واقعا نه فقط از دید من که دوسش دارم کلا 

آقایون دعوت به دوستی ندن
برم پیش روانشناس؟

یه مشاور کار بلد پیدا کن باهاش صحبت کن ببین نظرش چیه شاید شروع وسواست باشه شاید اصلا وسواس نباشه و همسرت ناخواسته تو ایجاد این حس مقصر باشه در هرصورت دست کم نگیر

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چیزایی که دیدمو برای مامانم و دوستام تعریف میکنم میگن چیزی نبوده خودت بزرگشون میکنی  

پس وسواس داری عزیزم حتما برو پیش روانشناس،چیز عجیبی هم نیست من خودم یه مدت درگیر وسواس بودم واقعا چیز بدیه.حتما هم برو یه ازمایش کامل بده شاید ویتامین بدنت پایین اومده.من ویتامین D و B یه مدت پایین بود دچار افسردگی شدم.وسواس از افسردگیه.نگران نباش درست میشه

لطفا درخواست دوستی ندید🙏