2821
2789
عنوان

دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 45 پست
یه مشاور کار بلد پیدا کن باهاش صحبت کن ببین نظرش چیه شاید شروع وسواست باشه شاید اصلا وسواس نباشه و ه ...

اون همش میگه اگه من یکی دیگه رو میخواستم تورو انتخاب نمی‌کردم و خودمم هیچ سند و مدرکی ندارم که بگم داره کاری می‌کنه، حتما پیدا میکنم اتفاقا از یکی وقت گرفتم

آقایون دعوت به دوستی ندن
پس وسواس داری عزیزم حتما برو پیش روانشناس،چیز عجیبی هم نیست من خودم یه مدت درگیر وسواس بودم واقعا چی ...

مرسی عزیزم آره کلا احساس امنیت ندارم انقدر بهش چسبیدم خسته شده ازم داره زده میشه ، مرسی از کمکت

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به افکار وسواسیت دامن نزن چون خدا نکرده خودت آسیب میبینه و اونوقت میبینی کل روزتو داری با فکرای منفی پر میکنی و زجر میکشی در حالی که میتونستی در کنار عشقت و خانوادت به خوشی بگذرونی.

لطفا درخواست دوستی ندید🙏
به افکار وسواسیت دامن نزن چون خدا نکرده خودت آسیب میبینه و اونوقت میبینی کل روزتو داری با فکرای منفی ...

وای دقیقا انقدر شده خوشیامونو خراب کردم 😔 امیدوارم تغییر کنم خودم از ته دلم می‌خوام رو خودم کار کنم😔

آقایون دعوت به دوستی ندن
مرسی عزیزم آره کلا احساس امنیت ندارم انقدر بهش چسبیدم خسته شده ازم داره زده میشه ، مرسی از کمکت

خواهش میکنم گلم کاری نکردم.دقیقا همینه که میگی الان دیگه مطمینم وسواسه چون یکی از علائماش فوبیا از دست دادن یا همون طرد شدن از طرف عزیزانته.یه جور حس بد شدید تنهایی.ولی نگران نباش ok میشه.به هیچ عنوان نزار حرفای منفی ذهنتو مشغول کنه.اینا فقط ساخته افکار منفی ذهنته.به چیزای خوب فکر کن و اینقد تو ذهنت تکرار کن تا ملکه دهنت بشه

لطفا درخواست دوستی ندید🙏
 میشه معنی سوالتو بگی؟ توانایی ابراز وجود داشتن ینی چی

یعنی چقدر خودتو بهش میشناسونی و از خودت و توانایی هات و تفکراتت صحبت میکنی ؟ 

یا مثلا چقدر از هنر و مهارتات بهش میگی؟

🩵🪸وای مرگم اون اعلان اضافه ایه که میاد بالا و نمیره 😬😬

خواهش میکنم گلم کاری نکردم.دقیقا همینه که میگی الان دیگه مطمینم وسواسه چون یکی از علائماش فوبیا از د ...

چشم عزیزم ممنونم از کمکت حرفاتو نوت برداشتم 🙂❤️

آقایون دعوت به دوستی ندن
یعنی چقدر خودتو بهش میشناسونی و از خودت و توانایی هات و تفکراتت صحبت میکنی ؟  یا مثلا چقدر از ...

خیلی کم، کم حرفم برای همین خیلی کم پیش میاد ، من نقاشم مثلا تابلوهامو میبینه اما راجب فکران و هدفام و اینا حرف نمی‌زنم، الان که فکر میکنم برای خودمم عجیبه حس میکنم شاید دوست ندارم بشنوه خیلی کار می‌کنه خستس

آقایون دعوت به دوستی ندن
وای دقیقا انقدر شده خوشیامونو خراب کردم 😔 امیدوارم تغییر کنم خودم از ته دلم می‌خوام رو خودم کار کنم ...

میشه عزیزم نگران نباش من خودم این روزا رو گذروندم.خودت بخوای میشه.سعی کن دعا و دکر هم زیاد بخونی بمن خیلی ارامش میداد

لطفا درخواست دوستی ندید🙏
میشه عزیزم نگران نباش من خودم این روزا رو گذروندم.خودت بخوای میشه.سعی کن دعا و دکر هم زیاد بخونی بمن ...

گوشیش رمز نداشت راهت میداد دستم گوشیشو، انقدر گشتم و ایراد گرفتم رمز گذاشته ازم دور می‌کنه 😔

آقایون دعوت به دوستی ندن
خیلی کم، کم حرفم برای همین خیلی کم پیش میاد ، من نقاشم مثلا تابلوهامو میبینه اما راجب فکران و هدفام ...

چقدر مثل منی

بنظرم این احساساتی که داری شاید بخاطر اینه

من از اینکه نمیتونم خودمو به طرفم ابراز کنم خشمگین میشم 

چون این حرف زدنه باعث میشه بازخورد خوب از طرف بگیرم 

اما وقتی تواناییشو ندارم ، درنتیجه از خودم بدم میاد

و همینطورم از طرفم عشق و باز خورد مثبت دریاقت نمیکنم

این تعامل داشتن مهمه 

🩵🪸وای مرگم اون اعلان اضافه ایه که میاد بالا و نمیره 😬😬

گوشیش رمز نداشت راهت میداد دستم گوشیشو، انقدر گشتم و ایراد گرفتم رمز گذاشته ازم دور می‌کنه 😔

عیبی نداره عزیزم حالا دیگه پیش اومده خودتو سرزنش نکن واسه چیزی که شده.بجاش به این فکر کن از الان به بعد کاری میکنی که بیشتر بهت جذب بشه

لطفا درخواست دوستی ندید🙏
چقدر مثل منی بنظرم این احساساتی که داری شاید بخاطر اینه من از اینکه نمیتونم خودمو به طرفم ابراز ...

دقیقا چقدر جالب اینو تو خودم کشف نکرده بودم، هروقت میام چیزی بگم تو دلم میگم الان میگه به من چه، یا ممکنه براش جالب نباشه، یا انقدر سرکار مشغول بوده دیگه این چیزا براش جذاب نیس

من حس میکنم اگه دو طرف بتونن خودشونو ابراز کنن فاصله هاام خیلی کم میشن، حس میکنم خودمم به خاطر شکاکیتم بهش فضا ندادم خودشو ابراز کنه

آقایون دعوت به دوستی ندن