2777
2789
عنوان

زندگی تمام شده ی من

236 بازدید | 7 پست

سلام بچه من برای اینکه شوهرم بیشتر بهم محبت کنه و مطیع حرفام بشه رفتم به یه دعانویس گفتم برام دعا کنه از اون موقع تا حالا شوهرم همون محبتی هم که قبلا میکرد نمیکنه تازه وسایلش رو جمع کرد از خونه رفت بهم میگه دیگه طاقت زندگی کردن باهات رو ندارم ازت سرد شدمه حالا کارمون به طلاق کشیده خیلی ناراحتم خودم زندگیم رو دستی دستی خراب کردم به نظرتون چکار کنم 😭😭😭😭😭😭

با اجازه ی استارتر 

سخته عزیزی رو تخت بیمارستان باشه و معجزه ی خدا تنها امید زنده موندن این پسر جونه 😞🤲🏻 

از شما میخوام با دلای پاکتون برای نجات این پسر جون به اسم محمد که یکی از آشنایان  کاربر @ناحيل_تبعه_مريخ    

دعا کنید که انشالله به لطف دعا های شما معجزه خدارو ببینیم 

ختم دعای مشلول داریم بهتر قبل اذان خونده بشه 

عزیزانی که مشکل شرعی دارن یا غسل واجب به گردنشون شرکت نکنند 

با وضو و رو به قبله این دعا رو با باور قلبی بخونید انشالله تمام بیماران نجات پیدا کنند 

و شما عزیزان حاجت روا بشید ❤️

لینک تاپینکو براتون گزاشتم اینجا اعلام کنید که چندتا میخونید 😘❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10923362/ختم-دعاي-مشلول-براي-بيمار-جواني-كه-جز-خدا-كسي-رو-ن

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای وای...لطفا دعارو بنداز دور....اگه بخوای شوهرت مطیعت بشه جواب عکس میده...باید سیاست بخرج بدی...مرد وقتی ببینه زن بهش احترام میزاره وبهش حس قدرت میده مطیع اون زن میشه....بنظرم باهاش زنگ بزن یا برو جاش محل کارش غذاببر ازش تعریف کن بهش محبت کن

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

اینترنتی پیداش کردم گفت برات بخور دود میدم یک تا چهل روز جواب میگیری به یک هفته نکشید زندگیم نابود شد یه بچه دو ساله دارم شوهرم  بهم میگه بچه ماله منه هر جا میری خودت تنهایی برو من بدون بچه میمیرم