2777
2789

عزيزان بيمار جواني داريم كه بستريه و در اين دنيا اقوام و بستگاني نداره بجز من كه به مادرشون وقتي در قيد حيات بود قول دادم هركاري ازم براومد انجام بدم،مسعله عشق و عاشقي نيست براي من مثل برادر هست،چند شب پيش كه رفتم بيمارستان سر بزنم بدجور دلم گرفت كه چقدر تنهاست كسي نيست دعاش كنه كسي نيست حتي گريه كنه براش،تنها جايي كه به ذهنم رسيد مطرحش كنم اينجا بود و خدا فرشته اي مثل كاربر فكر زيبا رو سر راهم قرار داد،ممنون و منت دار اين كاربر عزيز و هركسي قدم به اين تاپيك گذاشت هستم فقط از خدا ميخام درد بي كسي و بيماري رو تجربه نكنين.

🙏🌹🙏

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ختم ده مرتبه دعا مشلول براى سلامتى آقا محمد. 

تا قبل اذان صبح بايد خونده بشه. 

دعاى مشلول بايد با طهارت خونده بشه دوستانى كه عذر دارن و غسل واجب به گردنشون هست شركت نكنن. 

ان شاءالله ده مرتبه با وضو رو به قبله با توجه اين دعاى عظيم الشأن ميخونيم و ان شاءالله به زودى اثر اجابتش ميبينيم. 

@پرتقالتامسونم    

@بابونه۲    

@آیسون1    

@نازنیناینا    

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ختم ده مرتبه دعا مشلول براى سلامتى آقا محمد. 

بيمار مورد نظر استارتر محترم. 

تا قبل اذان صبح بايد خونده بشه. 

دعاى مشلول بايد با طهارت خونده بشه دوستانى كه عذر دارن و غسل واجب به گردنشون هست شركت نكنن. 

ان شاءالله ده مرتبه با وضو رو به قبله با توجه اين دعاى عظيم الشأن ميخونيم و ان شاءالله به زودى اثر اجابتش ميبينيم. 

@فرشتهm71  

@_sepideh756_  

@نازنین1372  

@بالن_ارزوها
@مامان،مهدیار  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم