2777
2789
عنوان

سحر و جادو

1326 بازدید | 17 پست

سلام خوبین خانوما . من یک ماه پیش شلوار لی دخترم رو گم کردم همه جای خونه رو گشتم پیدا نکردم برای عید رفتم بالکن خونم رو خیلی خوب تمیز کردم چیزی ندیدم الان امروز بعد یه ماه اون شلوار رو داخل بالکن دیدم که خیلی تعجب کردم چون اونجا مطمن هستم که نبوده جالب تراز این متوجه شدم یکی از جیب هاش دوخته شده با چرخ خیاطی ولی دوخته شده یعنی امکان داره کسی جادو کرده باشه ؟ ویک سوال دیگه اگه خدایی نکرده جادو بوده باشه یعنی دخترمو جادو کردن یا اینکه دخترم رو 

و یه چیز دیگم هم بگم بهتون که در خونم طوری هست که همه فامیل میدونن چطوری قفلش رو بار کنن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگ ی تیکه رو قیچی کردع بودن و برده بودن جادو بود دوختن رو نمیدونم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

عزیزم لازم‌نیست کسی بیاره 

موکل ها برداشتن الانم اوردن البته اگه جادو باشه

به نظرم دور ننداز

اول مطمئن شو و باطل کن 

بعد دور بنداز

چون اگه‌جادو باشه و دور بندازی دیگه دسترسی نداری بهش که بخوای باطل کنی اونور دنیا هم که باشه جادو اثر میکنه تا باطل نکنی 

منم موکل های طلسم میومدن داخل کمد لباس هام اب می‌ پاشیدن

در کمدم بسته 

اول رو شلوار سرکه و اب و نمک بریز باطل بشه دستم نززن بهش. سوزن بزن بهش بعد بنداز تو اب رووون بره 

حتما موکلی چیزی برده  براش دعا کردن  برگردونده استفاده نکن حتی دستکش پلاستیکی دست بزن ببین تو جیبش چیه  بستنش یعنی دخترتو 

والا ادم تعجب میکنه از جنس خراب بعضیا  خدا نگذره هرکی این کارارو میکنه

اونجا بد تایپ کردم به نظرتون امکان داره جادو بوده باشه و اینکه دخترم جادو شده یا برای تفرقه انداختن ...

معمولا برای بستن طرف میدوزن چیزیرو عزیزم  این و شنیدم وسایلتم کسی نبرده موکلبرای دعا برده کار دعا تموم شده اورده  

برا دخترت 

اگه برا شما بود  وسایل شما یا همسرت میبردن 

ولی سنگینیش رو شمام تاثیر داره 

قران برار صدای اذان بلند کن تو خونت نماز بخون  4قل سوره جن ایت الکرسی