2777
2789
عنوان

یه خواب عجیبی دیدم...بیایید

337 بازدید | 11 پست

بچه ها من با شوهرم اختلاف دارم اینجا خلاصه مبگم بدیاش هم خودش و هم خانوادش احترام نمیزاشتن وتوهین وتحقیر میکردن خودش دست روم بلند میکرد وتا اون خیانتش....خلاصه یکسال و خورده ای ازدواج کردم سنتی بود وسنمم کمه یبار قهر کردم این آدم درست نشد تصمیم گرفتم جدا شم ولی با این همه بدیاش هنوز ته دلم یه حسی دارم بهش ولی خدایی وقتی فکر میکنم سرش بجای دیگه گرمه چشام اشکی میشه🥺....

خلاصه ظهر تنها نشسته بودم درس میخوندم بعد خوابم اومد نمیدونم چطور خوابم برد خیلی عجیب بود عین واقعیت بود خوابم ولی شوهرم منو از کمرم سفت گرفته بود و صداش تو گوشم بود بهم میگفت امشب به حسابت میرسم امشب می‌کشمت...من حس و حالی عجیبی داشتم پلکام می‌لرزید قلبم میزد تعجب کردم اخه چطور پیشمه...بخدا نمیدونم چطور توصیفش کنم ولی خیلییی واقعی بود خیلی صداش تو گوشم بود تا الان یادمه🤦‍♀️💔خیلی بده یکیو دوست داشته باشی ولی تورو نخواد بهت خیانت کنه دلش یجای دیگه گیر باشه💔خدا سر هیچکس نیاره

ولی دروغ چرا بگم یه لحظه خوشحال شدم در حد یه لحظه ولی دوباره استرس افتاد به جونم تو خواب دستامو محکم مشت میکردم که یهو در خونه رو زدن پریدم قلبم تندتند میزد....

بنظرتون بخاطر فشار عصبی تو‌خواب دستامو مشت میکنم حتی یه بار جای ناخنام. کف دستم موند رگمم درد میکرد🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سنتی ازدواج کردی احتمال بالا وابسته شدیو ب بودنش عادت کردی وگرنه دوست داشتن نیست

خیانت کرده بهت. و بازم باهات بداخلاقه پس هزاربار دیگه هم میکنه  روش تو روت بازه الان، حتی ممکنه چندسال بعد  جلو خودت بیاره زنه رو! 

الان جوانی ازش جداشی کلی راه واسه خوشبختی داری چه ازدواج دوباره یا شغل و...

اگر بمونی بازم مجبودی بعد ۱۰سال با یه بچه و با روانی که به دارو معتادشده ازش جداشی. اونوقت آینده ای داری؟! 

جوانیتو هدر نده

خدا از روح خودش توی قلب تو دمیده، بی ارزش نکن خودتو عمر با ارزشت رو هدر نده

چطور ؟

میدونی یبار با یکی رابطم تموم کردم ،بلاکش کردم،وقتی ک بلاک میکنی پیامش برات نمیاد .

بعد اون روز ک خابیدم هی دیدم پیام داده چرا ...

بعد ی مدت از بلاک درآوردم دیدم واقعا همچین پیامی داده

دختر زمستان ...kord
عزیزم سنتی ازدواج کردی احتمال بالا وابسته شدیو ب بودنش عادت کردی وگرنه دوست داشتن نیست خیانت کرد ...

بیشتر بخاطر مهر طلبی بودنه که آدما نمیتونن کسی ک بهشون بدی کرده رو فراموش کنن

دختر زمستان ...kord
میدونی یبار با یکی رابطم تموم کردم ،بلاکش کردم،وقتی ک بلاک میکنی پیامش برات نمیاد . بعد اون روز ک خ ...

اخه میدونی فرق می‌کنه من بودنشو کنارم حس کردم درحالی که نبود صداش تو گوشم آروم میگفت امشب به حسابت میرسم حس فشار دو سمت شکمم از پشت خیلی عجیب بود چون جرعت نداره بیاد طرفای ما چون بیاد همه عموهام وبابام میریزن سرش کتکش میزنن 

عزیزم فشار روانی شدیدی رو داری تجربه می‌کنی ..هر کسی میاد توو زندگی ما یه درسی داره برامون پس ناامید نباش زندگی ادامه داره و تو در جای درست قرار میگیری ..جایی که فکرشو نمیکنی♥️

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖