2777
2789
عنوان

بدم میاد :/

453 بازدید | 24 پست

بچها کلا ببخشید اینو میگم ولی تازه بع بلوغ رسیدم ۱۵ سالمه کلا از دختر بودنم بدم میاد نه بخاطر شرایط بخاطر همین موضوعای دخترونه پریودی حاملگی اونهمه دغدغه بهداشت و کلا سینه هامم رشد کردن بدم میاد البته اینم بگم از شرایطشم بدم میاد میریم بیرون مردا راحت میرن تو استخر ما ها چی باید یه گوشه بشینیم غیبت کنیم 😂😂 کلا حرف دلم بود خواستم پیش شما بزنم پیش کسی نگفتم تا حالا ... ولی از ظاهر درسته پسرام مشکل دارن ولی انگار راحت ترن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این افکار تو این سن طبیعی هست، الان بخش مهمی از شخصیت داره شکل میگیره، دوستات خیلی اثر دارن روت، حواست باشه کیو به عنوان دوست انتخاب میکنی . کتاب رده نوجوان ها رو بخون. موفق باشی دختر خوب

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

تازه دووستم ۲۰ سالشه عروسی کرده اونروز باباش ب پدر شوهرش میگه من دخترمو مفت دادم بت... خب مگه جنسهههه که مغت دادییییی خود دوستمم حرف باباشو شنید ناراحت شد احساس کالا بودن بهش دست داد... 

بعدن درس میشی

امضاااتتتت

تازه این معلم عوضی ازوناس که اول امتحان میگیره بعد درس میده،لعنت

اونی که همه چیزو با هم می‌پذیره ،خودش تبدیل میشه به هیولای زیر تختش