2777
2789
عنوان

دزدیدن ماشین

4674 بازدید | 78 پست

سلامم خانوماا

مااااشینمونو ۳روز پیش دزدیدن بنظرتون پیدا میشه؟ 

این ۳روز اندازه سه سال گذشته برامون🥲

درسته مدل پایینه ولی الان تو این جامعه و این وضع همینم با کار کردن خودمون زیاده🥲

خیلی ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم🥲

نمیدونم چرا هر بدبختیی گریبان گیر بیچاره ها میشه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال ما عید ۱۳۹۹ فک کنم یا ۱۴۰۰ گم شد 

۳ روز بعدش پیدا شد 

هیچی هم برنداشتن بجز ضبط ماشین 

امیدت ب خدا باشه

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

پیدامیشه گل من

دوسال قبل ماهم پرایدمدل پایین گرفتیم همون روزش ساعت پنج غروب دزدیدن اونقدرگریه کردم حالم خراب بود بغد سه چهار روز پیامک اومد گ پبداشده ولی دزد بی همه چی هیچی نگذاشته بود از کپسول گاز گرفته تا برف پاکن همه رو دزدبده بود ب بدبختی فروش وسیله خونه تونستیم ده میلیون روش خرج کنیم یکم روبراه بشه خدا لعنتش کنه دزد رو

جلو مجتمع تفریحی تجاری پارک کرده بودیم از شانسمون برا مارو دزدیدن🥲در عرض نیم ساعت

میگن دعا گردنامه خیلی اثر داره ولی من اعتقاد نداشتم نکردم بعد پیداشدنش پدرشوهرم گفت چون اعتقاد نداشتی بهت نگفتیم خودمون انجام دادیم

کاش منم ب مالم میزد ب جون عزیزام نمیزد  بریدم بخدا دلم سلامتی خودم و عزیزانمون میخواد دیگ حالم ...

الهی بگردم خدا سلامتی بده ایشالا که مشکل شمام زود حل بشه🥲میدونم خیلی نعمت بزرگیه سلامتی.. خودم دوسال بیمار بودم.. ولی اینک ذره ذره با هزار سختی و مصیبت پول جور کنی و یه ماشین بگیری در عرض نیم ساعت بیای ببینی نیس بد دردیه🥲

پیدامیشه گل من دوسال قبل ماهم پرایدمدل پایین گرفتیم همون روزش ساعت پنج غروب دزدیدن اونقدرگریه کردم ...

منم سه شبه درس حسابی نتونسم بخوابم همش کابوس و ناراحتی.. مام میترسیم ی موقع اوراقیش کنن یا از شهر خارجش کنن