2777
2789
عنوان

دزدیدن ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 4993 بازدید | 78 پست
نیسان مارو پارسال برج ۱۰بردن جلوی در خونمون ساعت ۲شب خودم بیدار بودم تا برق رو خاموش کردم نیم ساعت ن ...

خداروشکر واقعا... همینشم مارو میترسونه ک اوراقش کنن یا از شهر خارجش کنن.. دیگ اینطوری مطمئنم دستمون بهش نمیرسه🥲

آیت الکرسی صلوات همه چی نذر کردم بلکه فرجی بشه🥲

خداروشکر واقعا... همینشم مارو میترسونه ک اوراقش کنن یا از شهر خارجش کنن.. دیگ اینطوری مطمئنم دستمون ...

نذر نمک هم بکن به نیت فاطمه زهرا هرچی خدا بخواد همون میشه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نذر نمک چطوری یعنی؟ متوجه نشدم میشه بیشتر بگید

متوسل شو به فاطمه زهرا به نمک قسمش بده و اگه ماشین پیداشد  یه بسته  نمک بگیر مثلا بیستا یا سی تا دونه توش باشه بین مردم پخش کن این نذر بین ما خیلی حاجت میده هر وقت نمک نذری میگیریم ماهم با نیت استفاده می‌کنیم خیلی خوبه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
میشه دعا کنید

سلام قبلا این مسئله برای چندتا کاربر پیش اومده مثل دستور امضام توسل کردن به شهید هادی و شهید سامانلو ،شکر خدا ماشینشون پیدا شد .اگه اعتقاد دارید شما هم توسل کنید انشاءالله صحیح و سالم پیدا بشه 

یاعلی 

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

سلام قبلا این مسئله برای چندتا کاربر پیش اومده مثل دستور امضام توسل کردن به شهید هادی و شهید سامانلو ...

سلام 

بله اعتقاد دارم حتما خیلی ممنونم ازتون 

شمام اگر ممکنه دعا کنید🥲

الهی بگردم خدا سلامتی بده ایشالا که مشکل شمام زود حل بشه🥲میدونم خیلی نعمت بزرگیه سلامتی.. خودم دوسا ...

عزیزدلم حدود ۱۲ ۱۳سال پیش ماشین مامانمو دزدیدن ی پراید بود.خیلی حالمون بد بود خیلی سه روز همش کابوس بود.بعد سه روز ز زدن ک ی منطقه دور افتاده ازشهر پیدا شده.رفتیک دیدیم خوده کلانتری اوردش ولی فقط اسکلتش از بدشانسی اونشب کیس کامپیوترمونم توش بود برای ویندوز نصب کردن ک فرداش ببریم.ی پژوپارس هم پسر خاله همسرم داشت سمت تجریش ۴ سال پیش دزدین دیگع ناامید بوذن از پیدا شدنش ولی بعد چندماه پیدا شد

دزدا اکثرا میدزدن باهاش خلاف کنن

برای مامانم حتی سقفشم با تیغ بریده بوذن

انگارچیزی جا ساز کرده بودن

تابحال ندیدم ماشین کسی گم بشه پیدا نشه

سلام  بله اعتقاد دارم حتما خیلی ممنونم ازتون  شمام اگر ممکنه دعا کنید🥲

چشم ذکر میگم انشاءالله پیدا بشه .

این کپی کامنت یکی از کاربرهاست که شکر خدا ماشینش پیدا شده بود برات کپی کردم عزیزم توکل بخدا کن .

فاطمه6864
تعداد پست: 2407

سلام عزیزم،ما ماشینمون رو دوماه پیش دزدیدن و شما تو تاپیکم گفتین ک واسه شهدا نذری بدم و متوسل بشم،منم صلوات نذر کردم و آش رشته که ببرم بهزیسیتی،ماشینمون هفته گذشته به طور عجیبی پیدا شد،پلیس باهامون تماس گرفت که ماشینتون با گارد ریل و یک پلاک تعویضی دیگه پیدا شده،وقتی فیلم تصادف رو دیدیم تو جاده فرمون یه لحظه از دستش در میره و تصادف میکنه،پلیسا میگفتن اگه تصادف نمیکرد محال ممکن بود بتونیم گیرش بندازیم،خسارت چندانی هم نداشت،حتما حکمتی توی دزدیدنش بود و خدارو صد هزار مرتبه شکر ک پیدا شد🌹 امروز دارم نذری آش رو میذارم و به همه این دو شهید گرامی رو معرفی میکنم چون قبلش خودم اطلاعی نداشتم

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

عزیزدلم حدود ۱۲ ۱۳سال پیش ماشین مامانمو دزدیدن ی پراید بود.خیلی حالمون بد بود خیلی سه روز همش کابوس ...

پیدا شدنش با شکل داغونم بدترین کابوسمه🥲

میگم کاش از وسیله هاش بردارن ولی حداقل داغونش نکنن

لعنت بهشون که ارامش مردمو به هم میریزن😞به حد کافی مردم مشکلات داره و به سختی میتونه خودشو ب هدفش برسونه که یه از خدا بی خبر همچین کارمیکنه.. احساس میکنم بازم رسیدم سر نقطه اول.. خیلی احساس بدی دارم😔

سلام  بله اعتقاد دارم حتما خیلی ممنونم ازتون  شمام اگر ممکنه دعا کنید🥲

استاتر ایشون مشکل شمارو داشت تو صفحه سوم تاپیکش بهش پیشنهاد داده بودم نذر کنه شکر خدا اومد گفت پیدا شده 

حتما نذر کن منم دعا میکنم براتون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3112944/ماشینمونو-دزد-برد

یه دفه تاپیکاتو بخون ..چقد انرژی منفی هستی تو دختر ..واسه همین چیزای بد رو جذب میکنی 

خیلی ببخشید ک مشکلات زیادی دارم😊اگر که حالتون بد میشه و انرژی منفیم منتقل میشه به شما معذرت میخوام و با کمال احترام میگم به تایپکای من سر نزن جونم