2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امید رو نگهدار تا شک بره بهش شک نکن منم مثل تو منتظرم .انتظار هم خودش بخشی از زندگیه

امید انتظار میاره.انتظار خیلیی سخته‌.باور کن انتظار پیرم کرده

امید انتظار میاره.انتظار خیلیی سخته‌.باور کن انتظار پیرم کرده

الهی به ارامش برسی .صبوری کن و زیاد به موضوع فکر نکن و حوصله کن و مدام دعا کن برای خواستت ولی به اینکه پس کی میدی و این چیزا نه به زبون بیار نه فکر کن فقط بگو میدونم میدی میدونم امیدمو ناامید نمیکنی و تماما جملات مثبت بکار ببر گلی جوری پیش برو که از نظر روحی اذینت نشی 

الهی به ارامش برسی .صبوری کن و زیاد به موضوع فکر نکن و حوصله کن و مدام دعا کن برای خواستت ولی به این ...

خیلییی خودآزاری کردم این مدت.خودمو نابود کردم.باید رو خودم کار کنم.خیلییی ممنونم ازت خانم مهربون

خیلییی خودآزاری کردم این مدت.خودمو نابود کردم.باید رو خودم کار کنم.خیلییی ممنونم ازت خانم مهربون

فدای تو چون خودمم مثل توم منتظرم ولی یه مدته همه چیز رو سپردم به خودش که اعتماد و توکل و امیدم از بین نره یاد گرفتم حوصله کنم تا راحتتر بگذره نمیشه که کل زندگیو بخاطر یه بخشیش کنسل کرد .

فدای تو چون خودمم مثل توم منتظرم ولی یه مدته همه چیز رو سپردم به خودش که اعتماد و توکل و امیدم از بی ...

دقیقا حق با شماست.انشالله هر چ زودتر به خوشی به خواستت برسی گلم

منم تا چند ماه پیش مثل حسم نسبت به خدا همینطور بود ولی ناامیدم کرد، احساس میکنم منو از درگاهش رانده

خدا از خودمون به خودمون مهربانتره و احدی رو از درگاهش نا امید نمیکنه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

خواندم ولی اجابتم نکرد. به درگاهش پناه بردم ولی ناامیدم کرد

خدا هیچکس رو از درگاهش نا امید نمیکنه.
خدا خیر و رحمت و مهربانی محضه.
کسی از در خانه خدای کریم و جواد و رَئوف و عطوف نا امید برنمیگرده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

خیلی وقته در میزنم.درو باز نمیکنه.قهره باهام انگار

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:
"اگر بندگانم که از من رویگردان شدند  بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند".
میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷
در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :
ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.

خدا بهت گفت فقط از خودم بخاه از بقیه دل بکن ناشکری هم نکن نجاتت میدم حرف من نیست ها خودش گفت بهت

سلام. خیلی کامنتتون عالی بود.
بفرمایین اینم هدیه من.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/با-من-تماس-بگیرید?page=1

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792