2777
2789
عزیزم منم بدجور دلشکسته ام، به درگاه خدا هم پناه بردم ولی بیشتر از قبل دلشکسته و ناامید شدم. ببخشید ...

شما فقط خدارو بر ای درمون دردت خواستی 

خدارو برا خودش بخواه 

بعد میبینی که مشکلت حل میشه و دردات دوا میشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط بدون خ خ خ بیشتر از اونییکه میگم میشنوه صداتو مهربونه و اینا اینو مطمعن باش مطمعن باش خ قشنگ برات برنامه ریخته برنامه خوبو قشنگ فقط التماسشو کن

۵سال تمام قران گرفتم هوار زدم هروز هوار زدم کم اوورده بودم ببین جوری یهو باز کرد برام همه چیزو روون کرد جوری ک الان میام ازش چیزی بخوام یا بگم قربونت برم حواست بهم باشه خجالت میکشم میدونم قبل اینکه دهن باز کنم قشنگ میدونه چی میخوام بگم قربونش برما

از جن‌بن ترشیدة نقل شده روزی هزار مرتبه ذکر یا ماجد گفتن هم خیلی آدم رو آروم می‌کنه.

🤣🤣🤣🤣🤣جن بن ترشیده

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
من با چشم خودم دیدم که حکمت و قسمت قضیه اش چی بوده اعتماد کن به بالایی مطمئن باش یه کاسه ای زیر نی ...

خیلیییی اذیتم.بهش میگم حداقل آرامش بده اونم میگه نه

تنها کسیه ک با تموم وجود میخوادت،از ادما کاری برنمیاد،فقط خداست ک توتنهاییا مونسته،تو تاریکیا نورته،تو شلوغیای دورت گمت نمیکنه و میشنوه صداتو...هرلحظه منتظره ک صداش کنی

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

بفکرش بودم همیشه.ولی الان ک نیاز دارم نمیبینه منو.میگم اگه نیازمو نمیخای بدی و صلاح نیست.از دلم بره ...

درست میشه ایشالا من روزای خیلی سختی داشتم که فکر میکردم خدا منو نمیبینه بعضی وقتا یه چیزی بوده خواستم نشده یا هر چیزی بعدا یه اتفاقی برام افتاده که خدارو شکر کردم بابتش که نشده ولی همیشه خودمو بهش سپردم 

خوب  قضیه اش چی بوده؟؟

یه آیه هس میگه چیزی را دوست داشته باشید ولی همان برای شما بد است و چه بسا خداوند برای شما چیزی را بپسندد که شما آن را دوست نداشته باشید

اونه میگم اعتماد کن بهش

اگه قلبا از صمیم قلبت بگی که سپردم بهت مطمئن باش بی جواب نمیزارتت

بعضی مواقع کارها جوری راست و ریست میشه که خودتم نمیفهمی ، اون موقع با خودت بگو فقط کار اون بالایی می ...

ای کاش.چون خیلیی ناامید شدم.ی گره ای هست ک میگم ممکن نیست دیگه باز بشه

بسم الله الرحمان الرحیم. خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. خدا توبه پذیر و غفوره. خدا به ب ...

منم تا چند ماه پیش مثل حسم نسبت به خدا همینطور بود ولی ناامیدم کرد، احساس میکنم منو از درگاهش رانده

زندگی جاری است ...

ای کاش.چون خیلیی ناامید شدم.ی گره ای هست ک میگم ممکن نیست دیگه باز بشه

خدا بهت گفت فقط از خودم بخاه از بقیه دل بکن ناشکری هم نکن نجاتت میدم حرف من نیست ها خودش گفت بهت

.