2777
2789
شما فقط خدارو بر ای درمون دردت خواستی  خدارو برا خودش بخواه  بعد میبینی که مشکلت حل میشه ...

اتفاقا اینجوری نیست‌.تو اوج شادی هامم گفتم خدایا ببین به یادتم.فک نکنی فراموشت کردم.ولی الان کو؟

عزیزم فقط بدون خ خ خ بیشتر از اونییکه میگم میشنوه صداتو مهربونه و اینا اینو مطمعن باش مطمعن باش خ قش ...

کاشکی واسه منم چیزای خوب رقم بزنه.خسته شدم بس ک گریه کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها کسیه ک با تموم وجود میخوادت،از ادما کاری برنمیاد،فقط خداست ک توتنهاییا مونسته،تو تاریکیا نورته، ...

کاش به خواسته هامم رسیدگی میکرد.من واقعا همیشه به یادش بودم

کاش به خواسته هامم رسیدگی میکرد.من واقعا همیشه به یادش بودم

میدونی عزیزم ما ادما صبرمون کمه...همه چیز تو زمانبندی خدا اتفاق میفته طوری ک بصلاحته...

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

خدا بهت گفت فقط از خودم بخاه از بقیه دل بکن ناشکری هم نکن نجاتت میدم حرف من نیست ها خودش گفت بهت

کااااش.اشک تو چشام جمع شد با این کامنت.حس میکنم ی درصدم درست نمیشه‌.خیلیی ناامید شدم راستش

کااااش.اشک تو چشام جمع شد با این کامنت.حس میکنم ی درصدم درست نمیشه‌.خیلیی ناامید شدم راستش

نا امیدی بدترین گناه .نمیخاستم بگم ولی حالا میگم این که گفتم استخاره بود

.