2777
2789

اون کسی که تو محل میشینه هرکی رد میشه سوال پیچ میکنه کجا میری کجا بودی و چرا بعد واسه بقیه هم توضیح میده که فلانی کجا رفت و کجا بود و چرا

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

دوستم یه رفتارای عجیب غریبی داره زهر ترک میشه ادم از ترس😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی زندگیمون؟ 

شاید گاهی شوهرم 

و گاهی که به گذشته فکر می کنم خواهرای بزرگترم 

بقیه یعنی در اجتماع و فامیل آدم بسیار عجیب زیاد دیدم ولی اونا رو جزو زندگی خودم نمی دونم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

از نظر من همه عین همن

عجیب نیستن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

خواهرشوهر

بااینکه من اصلا کاری به کارش ندارم ولی اون به شددددت بهم حسادت داره

کلا زندگیش کپی از زندگی منه

ومدام ازمن پیش همه خانوادش بدمیگه که بگن فقط اون خوبه ومن ازچشمشون بیوفتم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
2790
2778
2791
2779
2792