2777
2789

اون کسی که تو محل میشینه هرکی رد میشه سوال پیچ میکنه کجا میری کجا بودی و چرا بعد واسه بقیه هم توضیح میده که فلانی کجا رفت و کجا بود و چرا

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون

دوستم یه رفتارای عجیب غریبی داره زهر ترک میشه ادم از ترس😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی زندگیمون؟ 

شاید گاهی شوهرم 

و گاهی که به گذشته فکر می کنم خواهرای بزرگترم 

بقیه یعنی در اجتماع و فامیل آدم بسیار عجیب زیاد دیدم ولی اونا رو جزو زندگی خودم نمی دونم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

از نظر من همه عین همن

عجیب نیستن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خواهرشوهر

بااینکه من اصلا کاری به کارش ندارم ولی اون به شددددت بهم حسادت داره

کلا زندگیش کپی از زندگی منه

ومدام ازمن پیش همه خانوادش بدمیگه که بگن فقط اون خوبه ومن ازچشمشون بیوفتم

وخدایی که بشددددت کافیست❣