2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی...

419 بازدید | 15 پست

شما تاحالا داشتید؟؟

درمانش چجوری هست 

پمادم داره؟؟ یه نفر زگیل داره و میگه شرایط دکتر رفتن ندارم گفتم بپرسم شاید کسی تجربه داشته باشه 

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد داره از داروخانه بگیرین و بگین کجاش داره چون باهم فرق داره 

مرد هست دور آلت تناسلی 

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
ب دارو خونه بگین میده واصلا باکسی نردیکی نباید داشته باشه تا کسی دیگ الوده نشه

ممنون 

خود زگیل فریز باید بشه

پماد الدارا هس ولی دیر جواب میده گاهی هم اصلا جواب نمیده

محلول پودوفیلوکس هم هس

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

برای درمان زگیل تناسلی می تونی از  دکتر  فرهانه امینی متخصص زنان کمک بگیری آدرس مطبش تو  پاسدارانه فک کنم  به صورت آنلاین هم

مشاوره می ده شمارشم بخوای می تونم بهت بدم

اگر نمیتونی بری دکتر برای زگیل تناسلی مشاوره آنلاین بگیر چون ممکنه زگیل نباشه جوش یا تبخال یا ... باشه فکر می کنی زگیله

دکتر موحد مشاوره آنلاین داره لینکش رو برات میذارم 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-فاطمه-موحد

ممکنه یه چیزی بگیم که بدتر بشه و ضرر داشته باشه.اگر شرایط دکتر رفتن نداره میتونه مشاوره آنلاین بگیره با یه دکتر و درمانشو شروع کنه. خیلی هم خوبن این مشاوره ها.زن داداشم آنلاین زیر نظر یه دکتره خیلی راضیه.اون از سایت ماوراطب نوبت می گیره فک کنم

2790
2778
2791
2779
2792